Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Thodoris Triantafillou & CJ Jeff - The Way Feat. Benji


Ελληνικότατη και άκρως ενδιαφέρουσα παραγωγή από τους ευρύτατα γνωστούς για τις καλές δουλειές τους Θοδωρή Τριανταφύλλου και Cj Jeff. Κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη από την Rhythmetic records. Παραγωγοί οι 2 Έλληνες Djs, vocals από τον Benji Adeyemo.

Thyladomid - The Voice



Κυκλοφορησε το 2010 στην OFF recordings απο τον Γερμανο Thyladomid, ήταν η δευτερη μόλις παραγωγη του σε ηλικία 22 χρονων αλλα το συγκεκριμένο remix των ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ !!
Υπεροχο deep remix στην μεγαλύτερη φωνή όλων των εποχών, εκπληκτική Nina Simone....
ENJOY it... You know how it feels :) !!

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Adele - Rolling In the Deep (Quentin Harris Roll Up Mix)


Εκπληκτικό Roll up mix από τον τεράστιο Quentin Harris στο “Rolling in the deep” της Adele. Το original κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2010, και ακριβώς έναν χρόνο μετά δέχεται ένα από τα καλύτερα remix που έχουμε ακούσει από τα «μαγικά χέρια» του θαυμάσιου Αμερικανού! Enjoy it!

Waldeck - Get up Carmen




Αυστριακός συνθέτης, γεννημένος στη Βιέννη. Ασχολείται με τη μουσική από τα 6 του κάνοντας τότε μαθήματα πιάνου. Το 2007 μέσω της δισκογραφικής του “Dope Noir” κυκλοφόρησε το 6ο και τελευταίο μέχρι στιγμής album του “Ballroom stories”, πιο γνωστό άκουσμα του οποίου αποτελεί το “Get up Carmen”.

Tower Of Power - What Is Hip?



Ena istoriko sugrothma se mia apo tis megales tou stigmes

Black Masses - Wonderful Person


Wonderful όνομα και πράγμα ...

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Mousse T. - Horny (Radio Slave & Thomas Gandey Just 17 Mix)


Κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο από την Peppermint Jam. Μας γυρνάει 13 χρόνια πίσω, τότε που ο Mousse T είχε γνωρίσει τεράστιε επιτυχία με το “Horny”. Το 2011, Radio Slave και Thomas Gandey το μεταμορφώνουν κάνοντάς το πιο διαφορετικό και σίγουρα πιο tech!


Chopstick and Johnjon (feat Fritz Kalkbrenner) - A new day (Oliver Koletzki remix)


Τον Ιούνιο του 2009 συναντήθηκαν στο Βερολίνο 3 αστέρες και δημιούργησαν αυτό το καταπληκτικό tech house track!Αρχικά Chopstick και Fritz Kalkbrenner το κυκλοφόρησαν στην Baalsaal music. Στη συνέχεια δράση ανέλαβε ο Oliver Koletzki ρεμιξάροντάς το.Τα σχόλια είναι περιττά!!

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

James Benitez – Missing You (Original Mix)


Έχει καταφέρει κάτι μοναδικό! Είναι ο πρώτος Έλληνας που έφτασε στην κορυφή του beatport, κατορθώνοντάς το με αυτό το track! Το “Missing you” κυκλοφόρησε το 2006 από την klik, σε μια παραγωγή που στηρίχτηκε κατά μεγάλο βαθμό από τους Yosebu και Mikael Delta.

Gary Jules - Mad World (Paul Kalkbrenner Remix)




Eκπληκτικό remix από τον Paul Kalkbrenner..Το ''Mad World'' είναι από μόνο του κομματάρα,αλλά ο γερμανός πραγματικά το ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΕ..Enjoyy..

CocoRosie - R.I.P. Burn Face (Live on KEXP)

SIS - Orgsa (original mix)



O SIS είναι ένας απο τους καλύτερους techno Γερμανους (με καταγωγη απο την Τουρκία) djs/παραγωγούς, απο το 2001 παραγεί μουσικές που αποτελούς "must" για τα sets όλων των γνωστων dj....το "Orgsa" κυκλοφόρησε στα τέλη του 2007 στην Cecille και αποτελεί απο τα καλύτερα tracks του.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Gus Gus - Arabian Horse



Eρχονται απο την μακρινη Ισλανδία, απο το 1995 κυκλοφορούν μουσικάρες και σίγουρα θα τους συμπεριελαμβανα στα καλυτερα συγκροτήματα όλων των εποχών !! Το 2011 εκτός απο το αγαπημένο "Over" στην συλλογη Arabian Horse  κυκλοφόρησε και αυτη η ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ απ όπου πήρε και το όνομα του το Album....πάμε ΔΥΝΑΤΑ για τους GUS GUS :)

Unknown Artist - What You Need (Coat Of Arms Remix)



KOMMAΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !! Κυκλοφορησε στις αρχες του 2012 στην αγαπημενη μας Pets Recordings, τελεια φωνητικα ...άψογο tech vibe με την υπογραφή των COat of Arms, ενα project που απαρτίζεται απο τους Eats Everything και τον Chris James...σιγουρα έχουμε να ακούσουμε πολλά απο αυτους .....!!

The Streets - Weak Become Heroes (Röyksopp Memory Lane Mix)



Απο την Αγγλια και το βιομηχανοποιημενο Birmingham ξεκινησαν οι The Streets ενα garage συγκροτημα με τεραστια ιστορια απο το 1994, ....μια απο τις καλυετερς στιγμες τους το Weak Become Heroes που κυκλοφορησε το 2002! Το 2003 οι "μεγαλοι" Σκανδιναβοι Royksopp έκαναν αυτο το εκλπηκτικο remix ....

Gramatik - Muy Tranquilo




Είμαστε κολλημένοι με τον Gramatik..και όχι άδικα νομίζω.. Enjoyy..

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Jask feat Jocie - Beautiful (Moon Rocket's Ristretto Mix)


Από το 2001 ως σήμερα έχουμε ακούσει αρκετά remixes του υπέροχου “Beautiful”, ίσως όμως το πιο ενδιαφέρον να είναι αυτό που κυκλοφόρησε μόλις 2 ημέρες πριν. Dj Jask στην παραγωγή μαζί με την Jocie στα φωνητικά, μας προσέφεραν αυτό το φοβερό track, που επανέρχεται δυνατά μέσα στο 2012!!

Chopstick & Johnjon ft. Fritz Kalkbrenner - Keep on keepin'on


Το αγαπημένο της αγαπητής Κυρίας Παπιδάκη, και φυσικά και δικό μας! Ραδιοφωνικά το ακούμε λίγο πριν τις 8, στην καλύτερη κατά πολλούς μουσική εκπομπή των fm! Η παραγωγή έγινε στο μακρινό Hong Kong τον Απρίλιο του 2010 και το label που το ανέλαβε ήταν η Suol records. Ο πρωτομάστορας αυτής της επιτυχίας, ο Γερμανός Fritz Kalkbrenner θα βρεθεί στις 7 Απριλίου στην Αθήνα.

The Gossip - Heavy Cross (Fred Falke Remix)


Αύγουστος 2009 και οι Gossip δημιουργούν ένα πανέμορφο track, το οποίο ακούγεται παντού για αρκετά μεγάλο διάστημα. Αρχικά κυκλοφορεί το radio edit από την Columbia και στη συνέχεια αυτό το καταπληκτικό remix του Γάλλου Fred Falke. Φυσικά… όλα τα λεφτά… η εντυπωσιακή φωνή της 30χρονης Αμερικανίδας Beth Ditto. Το “Heavy cross” αποτέλεσε το πρώτο single του album των Gossip, “Music for men”.

Quentin Harris & Lynn Lockamy - Torture (Q's Alleviation Vocal Mix)


Classic από τον τεράστιο Quentin Harris! Το “Torture” πρωτοακούστηκε πριν 3 περίπου χρόνια, και εκτός από τον κύριο που ακούμε, το έχουν επίσης «περιποιηθεί» τόσο ο Yass όσο και ο Tony Loreto. Enjoy it!

Cobra Dukes - Airtight (Aeroplane Remix)



Μουσική "αλητεία" από Cobra Dukes και Aeroplane ...

Warren G - Regulate ft. Nate Dogg



Kai mias kai arxisame me rap...

Kanye West - Can't tell me nothing



Me to fantastiko tou sample kai to xarakthristiko tou flow o Kanye West dhmiourghse ena uperoxo kommati sto eidos tou.

Gramatik - Afternoon Soul




Άλλο ένα θαυμάσιο κομμάτι από τον Gramatik..Εξαιρετικά χαλαρωτική μελωδία,με τον ήχο του σαξοφώνου να κάνει τη διαφορά..

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Su-Paka-Pooh - Kurage (Day Light Mix)



Ειλικρινά πόσο όμορφο κομμάτι ?!?!? Αυτό πιστεύω αναρωτιούνται οι περισσότεροι με το άκουσμα του. Υπέροχο με μία λέξη ...

Badly Drawn Boy - Promises (Reverso68 remix)


Damon Gough ή αλλιώς Badly Drawn Boy ... Απλά εξαιρετικό κομμάτι !!!

Mario Basanov & Vidis ft. Giedre - Suspend the Feeling




Καταπληκτικό κομμάτι από τους λιθουανούς Mario & Vidis..Θαυμάσια και τα φωνητικά από την Giedre που πλαισιώνουν τη μελωδία εξαιρετικά..

Fritz Kalkbrenner - Facing The Sun




Eξαιρετικής ομορφιάς κομμάτι από τον γερμανό Fritz Kalkbrenner που μας έχει συνηθίσει σε επιτυχίες..

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Hot Since 82 - Let It Ride (Original Mix)


Noir music = επιτυχία! Καθόλου τυχαίο άλλωστε δεν είναι το γεγονός πως μέλος της είναι και ο Hot Since 82. Μας έρχεται από το Leeds της Μεγάλης Βρετανίας, με καταπληκτικά DJ sets αλλά και παραγωγές στο ενεργητικό του. Το “Let it ride” κυκλοφόρησε το περσινό καλοκαίρι. Enjoy this track!

Maetrik - The Reason


Κλασικός Γερμανικός tech ήχος από έναν τύπο που γεννήθηκε στις Η.Π.Α., μεγάλωσε στη Βαλένθια της Ισπανίας, και εδώ και λίγα χρόνια ζει στην παγκόσμια κατά πολλούς πρωτεύουσα της ηλεκτρονικής μουσικής, το Βερολίνο. Είναι ο ευρύτερα γνωστός Maceo Plex, σε μια αρκετά πιο dark εκδοχή. Το “The reason” κυκλοφόρησε στις 30 Ιανουαρίου από την Cocoon recordings.

Empire Of The Sun - We Are The People (Crazy P Remix - UK Edit)


Απίστευτο remix στο “We are the people” των Αυστραλών Empire of the sun!! Λογικό, δεδομένου πως remixers είναι οι καταπληκτικοί Βρετανοί Crazy P. Το remix κυκλοφόρησε πέρσι την άνοιξη, ενώ το original το 2009 από την Capitol music.

Devoted feat. Kholi - Soul On Fire (Rune Remix)


Sakhile Devoted και Kholekile Twala οι παραγωγοί ενός track που κυκλοφόρησε επίσημα στις 17 Ιανουαρίου στην Cloned house records. Εκτός από το Rune remix του “Soul on fire”, εξίσου ενδιαφέροντα είναι και αυτά των Soulstar Syndicate αλλά και SvG Deep Cape.

Toro Y Moi - Saturday Love (Flubba Remix)


Μέσα από το πολύ καλό album Freaking out” του Αμερικανού Toro y Moi που κυκλοφόρησε στις αρχές Νοεμβρίου από την Carpark records. Το “Saturday love” είναι ένα από τα καλύτερα tracks του, ενώ ακόμη πιο ευχάριστο το Flubba remix που ακούμε.

Claptone - Good To You (Original Mix)




Καταπληκτικό και ολόφρεσκο deep house track..ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ..!!!!!!!!!!!!!!

Paul Kalkbrenner - Aaron




Κομματάρα από τον γερμανό  Paul Kalkbrenner που μας πάει 4 χρόνια πίσω..Enjoyy..

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Chris Nemmo - Keep Me Loving You ( Feat. Thalia P)


Φοβερό κομμάτι από τον Έλληνα Chris Nemmo ή αλλιώς Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Enjoy ...

LIEBE - Open your eyes




Το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ album των LIEBE με τίτλο "Somewhere In Time" είναι γεγονός και κυκλοφορεί στις 28 Φεβρουαρίου από την Undo Records..

Pixies - Where is my Mind




"Μεγάλο" κομμάτι από την αμερικανική alternative rock μπάντα,Pixies,που τα ακούμε σε μία από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών,στο "Fight Club"..Enjoyy..

Nouvelle Vague - Fade Out Lines (Phoebe Hilder & The Short Straws)


Τι να πει κανείς για τους Nouvelle Vague (Νέο Κύμα όπως μεταφράζεται). Γαλλικής προέλευσης, αποτελούνται από δύο ηγετικά και καθοδηγητικά μέλη τους Marc Collin και Olivier Libaux καθώς συνέχεια προστίθενται ποικιλία μουσικών στις συνεργασίες στους (κυρίως στα φωνητικά). Στο 'Fade Out Lines' οι Phoebe Hilder & The Short Straws δίνουν τη δική τους προσωπική πινελιά.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Matthew Dekay & Lee Burridge - Für Die Liebe (Original Mix)



Δυο τεραστια ονόματα της παγκοσμιας ηλεκτρονικης μουσικης ο Γερμανος Matthew Dekay και ο Lee Burridge ξαναβρίσκονται και κυκλοφορούν στις 2 Φεβρουαρίου του 2012 το συγκεκριμένο melodic prog house track στην All Day I Dream records, μια δισκογραφικη που εμφανίστηκε το 2011 και ιδρυτής είναι ο Lee Burridge !

AUditors DOmination-Viejos Amigos


Οι AUditors Domination ή αλλιώς AU.DO. είναι ένα τριμελές group που μας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκαν το 2008 και πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο “Palace of light”. Ο ήχος τους έχει αρκετά ethnic στοιχεία και όχι μόνο. Το “Viejos amigos” αποτελεί bonus track album. Αρκετά καλή δουλειά από τους Θεσσαλονικείς!

Shannon - Let The Music Play


Πίσω στο 1983 η Αμερικανίδα Shannon μας παρουσιάζει το μοναδικό 'Let The Music Play' που παράλληλα αποτελεί και τη μεγαλύτερη επιτυχία της. Νούμερο 1 στα US Dance Charts το Νοέμβριο του '83 και νούμερο 8 στα US Single charts το Φλεβάρη του '84.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Disco Stu, John Monkman - Don' t Have To Be Beautiful (Original Mix)





Πολύ ωραίο deep house κομμάτι..Enjoyy..

Party In Despair vol.2


To 1o ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ Party In Despair είναι προ των πυλών..17 Φεβρουαρίου στο 1st floor του Hive(Γκάζι) το MusicInDespair Team σας εγγυάται μοναδικές στιγμές παλιμπαιδισμού..


Στο τέλος της βραδιάς θα ψηφιστεί η καλύτερη στολή,με το νικητή να κερδίζει ένα ρομαντικό τριήμερο για 1 άτομο στα ειδυλλιακά Παλούκια Σαλαμίνας..!!!


                                       Για δυνατούς λύτες μπουκάλι 50€..
                                              Για boem τυπάκια ποτό 5€..


                                                  Doors open @22.00..!!

Chicco Secci and Robbie Rivera - Let's Get Together (Main mix)


Robbie Rivera όπως τον γνωρίσαμε στα καλά του! Το 2001 μας χάρισε μέσα από την Nitelite records αυτό το εξαιρετικό house tune! Αναμνήσεις από την καλύτερη κατά πολλούς καμπή της house, με ένα track που δεν είχε ακουστεί και λίγο εκείνη τη χρονιά…! Ιταλική παραγωγή, παρέα με τον Chicco Sessi.

Soul clap - Wicked games



Όχι δεν πιστεύω στον Άγιο Βαλεντινο :)! Οι αγαπημένοι Soul Clap δημιουργουν ένα υπέροχο edit στο all time classic του Chris Isaak "Wicked Game" ....το κομμάτι κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2009 σε Limited Edition...
"No I don't want to fall in love....With Youuuuu" :)

Marek Hemmann - Junoka


Μια βόλτα πίσω στο 2008 συναντώντας το αρκετά σκοτεινό “Junoka” της Freude Am Tanzen records. «Δράστης» ο απίθανος Marek Hemmann, ένας Γερμανός παραγωγός ο οποίος έχει καθιερωθεί για τα καλά στην Ευρωπαϊκή tech house σκηνή. Είναι γεννημένος το 1979 στην ανατολική Γερμανία, και μαζί με τον Mathias Kaden συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο, τους “Hemmann & Kaden”.

Criss Source - Hugs 'n' Kisses (original mix)




Κομματαααάρα απο τα παλια, πίσω στο 2004...ο γερμανος Criss Source παρουσιάζει τις..."Αγκαλιές και τα Φιλιά του" :) :) ΔΥ ΝΑ ΤΑΑΑΑΑ !

Justice Vs Simian - We Are Your Friends


Justice Vs Simian…Πολύ καλή Γαλλοβρετανική συνεργασία περίπου στα μέσα της περασμένης δεκαετίας. Το “We are your friends” κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2006 από την 10 records, σε ένα single που περιελάμβανε και ένα εξαιρετικό remix των Lee Cabrera, σε πολύ πιο house τόνους βέβαια.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Mo Davis feat. Roland Clark - The Afterparty (Original Mix)


Τρομερά ξεσηκωτικό, μας έρχεται από το Μόναχο λίγο πριν τελειώσει το 2011. Ο Mo Davis έχει συνεργαστεί παλαιότερα με Roger Sanchez, Mark Knight αλλά και πολλούς ακόμη παραγωγούς κυρίως της Defected. Στα φωνητικά ο Roland Clark, ένας από τους κλασικότερους εκπροσώπους της New York house.

Sezer Uysal, Evren Ulusoy - Singing In The Bathtub (Original Mix)



Αυτος ο Τούρκος ...Τούρκο θα με κάνει!! Σας τον έχουμε παρουσιασεί ξανά με το Νocturnal, για τον Evren Ulusoy που εδω συνεργάζεται με το συμπατριώτη του Uysal και μας παρουσιάζει το uplifting deep house track "Singing in the Bathtub" ...ακόμη μια καλή παραγωγή απο τους "γειτονές" !

Omid 16B feat. Morel - Escape (Omid's Full Vocal Mix)



Μας έρχεται απο την καλή εποχή της Progressive House, ο Αγγλος Omid 16B , απο τις παλιες καραβάνες δημιουργεί αυτη την κομματάρα που κυκλοφορεί το 2001 στην επισης Αγγλικη Δισκογραφική Hooj Choons...!

Gramatik - Liquified



Allh mia kommatara apo Gramatik.

Rebirth brass band - Do it again



Enas panikos apo th Nea Orleanh.Ksesikwtikoi.Exthes kerdisan to prwto tous Grammy.

Fritz Kalkbrenner - Wes




Kομματάρα από τον γερμανό μουσικό παραγωγό και DJ,Fritz Kalkbrenner..

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Daniel Bortz - Can't Sleep At Night (original mix)

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ DEEP track απο τον Γερμανό πιτσιρικά Daniel Bortz...Κυκλοφόρησε τον Νοεμβριο του 2011 στην Pastamusik, οι Γερμανοι φαίνεται να έχουν στοχεύσει και στην παντοκρατορία και της deep σκηνης ύστερα και απο την tech !

Gary Jules - Mad World





Θαυμάσιο remake του "Mad World"..Καταπληκτική ερμηνεία από τον Gary Jules..Απλά εξαιρετικό..

Whitney Houston - I Will Always Love You



Δυστυχώς πέθανε σε ηλικία 48 ετών μια απο τις μεγαλύτερες φωνές της Παγκοσμιας Μουσικής...η Witney Houston, η οπoία είχε κερδίσει 2 Emmy και 6 Grammy (!!!) βραβεία ,το " I will always love you" είναι το κομμάτι που εχει πουλήσει πιο πολύ απο οποιοδήποτε άλλο, γυναικας ερμηνευτριας, στην Ιστορία της μουσικής!

Επίσης λατρεμένο το I Wanna Dance with Somebody:

Felix Da Housecat - What Does It Feel Like? (Royksopp Return To The Sun Mix)



Συνάντηση κορυφής το 2001 !! O κορυφαιος Felix Da Housecat συναντάει τους μοναδικούς Royksopp απο την Νορβηγία...το duo απο το μακρινό Όσλο παράγει εδω και αρκετά χρόνια εκπληκτικές μουσικές που συναρπάζουν.... !!

Chris Brown & Benny Benassi - Beautiful People ( Roni iron Dark beauty remix )



ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ .... ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ ...και ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ! :) Ο Αθηναίος Roni Iron remixαρει υπέροχα τον κύριο Benny Benassi στο γνωστό του "Beautiful People"

Aξίζει να ακούσετε και το αρκετα ενδιαφέρον remix του ίδιου παραγωγού στο Les Djinns:

Martin Landsky - The Composer (Original Mix)



Κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2012, στην Poker Flat Recordings, ο Γερμανος martin Landsky "παιζει" μεταξύ electro και tech ...κατι που κάνει τα τελευταια 12 χρόνια με επιτυχία και σίγουρα συγκαταλέγεται στους καλύτερους παραγωγούς!

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

The Vaccines - Good guys don't wear white

Solu Music feat. Kimblee - Fade


Howie Caspe και Dano Nathanson ή αλλιώς Solu Music αποτελούν ένα αμερικανικό ντουέτο της house music. Το 'Fade' αποτελεί τη μεγαλύτερή τους επιτυχία.

Rodrigo y Gabriela - Stairway To Heaven (Chris Coco remix)




Το "Stairway To Heaven'' των Led Zeppelin,είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα κομμάτια όλων των εποχών..Δεν περνάει απαρατήρητο,πάντως,το remix του Chris Coco που του δίνει ένα άλλο χρώμα..Enjoyy..

Archive - Remove


Ειλικρινά δεν νομίζω πως κάποιος μπορεί να βρει τραγούδι των Archive που να μην του αρέσει. Άλλη μια υπέροχη μουσική δημιουργία των Άγγλων! Υπέροχο ...

Belladonna - Heroes


Απίστευτα χαλαρωτικό τραγούδι, ιδανικό αντίδοτο του κρύου καιρού της Αθήνας. Σπίτι, ζέστη και καλή μουσική ..

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Silver Screen - Felix da Housecat (Original Mix)



Ξεκινησε απο το Σικάγο την δεκαετία του 80, τοτε που γεννιόταν και η house σκηνή στην ίδια περιοχή των Ηνωμενων Πολιτείων ...παραμένει απο τους καλύτερους DJ's και παραγωγους του κόσμου και το 2002 κυκλοφόρησε την κομματαρα Silver Screen σε φωνητικά της Miss Kittin!!
ΠΡΟΣΟΧΗ: το κομματι ακούγεται μόνο με ένταση στο FULL !!!

Luke Chable & Danny Bonnici - Ride (original mix)



Bomb from the past!! Πασιγνωστο track που έσκιζε όταν η progressive house ήταν στο επίκεντρο, ο Αυστραλός Luke Chable κυκλοφόρησε το 2003 αυτο το υπέροχο κομμάτι βάζοντας τα "breaks" στην ζωή μας!

Apollo 440 - Ain't Talkin' 'Bout Dub



Apithano remix tou klassikou pleon kommatiou twn Van Halen.

Bucie - Get Over It


Πραγματικά αισθησιακή και ταξιδιάρικη η φωνή της Bucie. Απολαύστε την ...

Dead Composers Feat. Cathy Battistessa - Starlight




ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ κομμάτι από τους Dead Composers..Φανταστικά και τα φωνητικά από τη μοναδική Cathy Battistessa..Enjoyy..

D/R/U/G/S - Love/Lust (Keep Shelly In Athens Remix)


From London with LoVe ...

Don't stop - Marietta Fafouti



Exoume anagh ki alles uperoxes ekplikseis apo ellhnes kallitexnes

Bajofondo - Zitarrosa

Thom - Love is real


Τεράστιο κομμάτι από Thom μας ταξιδεύει μοναδικά ..

Yann Tiersen - Rue des Cascades



O kallitexnis einai toso terastios pou ntrepomai na kanw sxolio.

Ellen Allien - Flashy Flashy (Nicolas Jaar Remix)


Deep House strikes again ...

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Hollis P Monroe - I'm Lonely (Larse Remix)



Kyκλοφόρησε ΣΗΜΕΡΑ (06.02.2012) και είναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ !! Πίσω στο 1997 και στον Καναδα ο Hollis Monroe κυκλοφορεί το "i'm Lonely" ενα υπέροχο κομματι που έκανε τεραστια επιτυχια!

...15 χρόνια μετά, ενας απο τους κορυφαιους παραγωγούς αυτη τη στιγμή στην deep house, ο Γερμανος Larse, remixaρει και σίγουρα θα το ακούμε για όλη την χρονιά !!!

Gramatik- Day Of The So Called Glory


After - Moby


Panama Cardoon - Un Raton




Εξαιρετικό κομμάτι από τον αθηναίο Dj Panama Cardoon..Enjoyy..

The Whitest Boy Alive - Golden Cage (Fred Falke Remix)



Σε μεγάλα κέφια οι Γερμανονορβηγοί με το Golden Cage. Εξαιρετικό remix από τον Γερμανό Fred Falke.

The Presets - This Boy's In Love (Lifelike Remix)


Φανταστικό remix από το μοναδικό Γάλλο παραγωγό 'Lifelike' σε ένα ήδη καταπληκτικό track των 'The Presets'.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Greg Paulus - Nightime (Crazy P Remix)



O Greg paulus ειναι ενας απο τους ιδιοκτήτες της wolf + Lamb records, μιας απο τις σημαντικότερες Αμερικάνικες δισκογραφίκες που εχει στο roster της μεγαλους djs όπως ο Νicolas Jaar , Soul Clap και PillowTalk... τον Μαρτιο του 2011 κυκλοφόρησε το Nightime σε remix Βρετανού Crazy P.... ΥΠΕΡΟΧΟ!

Brancaccio & Aisher - It's Gonna Be(A Lovely Day)



Pure Progressive House, για τους λατρεις των 00's , τότε που η ηλεκτρονική μουσική ήταν το επίκεντρο και στην Αθήνα! Ενα απο τα καλυτερα prog house track που εχουν κυκλοφορήσει ποτε, έκανε την εμφανισή του το 2001 , οι Brancaccio & Aisher είναι Βρετανοι και το κομμάτι εφτασε στην πρώτη θέση στο UK Dance Chart το 2002 ...εμάς μας θυμίζει τοοοοόσο πολύ +Soda :)

Black Strobe - Me and Madonna

Ben Harper - Waiting For You




Εξαιρετικό κομμάτι από τον μεγάλο αμερικανό καλλιτέχνη,Benjamin Chase ''Ben'' Harper..Θαυμάσια vocals που μας χαλαρώνουν και μας ταξιδεύουν..

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Elef - Tales Of 88 (Huxley Remix)




NEW Deep House Song..Πολύ δυνατοοοοοοοοοοό..

3iO - Eple (Royksopp cover)





Η κομματάρα των Royksopp σε μία πιο lounge εκτέλεση..Εξαιρετικό..

Extrawelt - Soopertrack (original mix)



Μετα τους Ame πιο κατω, άλλο ένα Γερμανικο duo αυτη την φορά απο το Αμβούργο κυκλοφόρησαν το 2005 το Soopertrack, ένα υπέροχο κομματι με στοιχεια prog house και minimal techno... υπεροχη παραγωγή που κυκλοφόρησε στην αγαπημένη border community του James Holden !!!

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ame - Rej (original mix) Friday 3 Feb 2012 Ame @Sixx Kolonaki



Eνα απο τα καλυτερα minimal techno tracks που κυκλοφόρησε ποτέ απο τους AME , το Γερμανικο duo το οποιό θα βρίσκεται την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στο SIXX στο Κολωνάκι...αν δεν εχετε κανονίσει κάτι σας προτείνουμε να πάτε οπωσδήποτε...οι τυποι παίζουν ΜΟΥ ΣΙ ΚΑ ΡΕΣ :)

Soda Inc. - Night Fever(Original Mix)




Kορυφαίο κομμάτι που μας πάει λίγα χρόνια πίσω..Night Feverrrrrrrrrrrr..

The Verve - Bitter Sweet Symphony




All Time Classic κομμάτι από την βρετανική μπάντα,The Verve..Δεν το βαριόμαστε ποτέ..

Francys — Crossing The White Line (Gorge Interpretation)



Aν υπάρχουν καποιοι που δείχνουν οτι μπορούν να σπάσουν την πρωτοκαθεδρία των Γερμανων στην tech σκηνη αυτοι δειχνούν να είναι οι Ιταλοι! Συνεχεια ξεφυτρώνουν νέα ονόματα όπως αυτο του Francys που είναι μόνο 22 ετών αλλα ξεκίνησε εντυπωσιακά την εισοδο του στην παγκόσμια σκηνή με αυτο το track που κυκλοφόρησε τον Δεκεμβριο του 2011 ...εδω σε remix του βετερανου Gorge ! Πολύ καλό!

Larse - The More I Want (Eivissa Edit)


Άλλο ένα διαμάντι της Noir music! Καταπληκτική δουλειά από Larse, με sample από το “The more I get, the more I want” των Eastwest connection το 1999 , ενός δηλαδή από τα καλύτερα house tracks ever! Έπαιξε αρκετά μέσα στο 2011, και ακούγοντας και το “So long”, το track καθιστά το project σε ένα από τα πιο εξελίξιμα των τελευταίων ετών.

Freak Seven - We Bring The Music (Jimpster Remix)



Eχουμε ξαναπεί σε αυτο το blog ότι ο Βρετανός Jimpster είναι απο τους καλύτερους djs/παραγωγούς της deep house μουσικής... ειδικά στα κομματια που συνδυάζει τον κλασσικό deep ήχο του με λίγο tech vibes!! Εδω ένα ιδιαίτερο remix στον επισης Βρετανό Freak Seven που κυκλοφόρησε στις 30 Ιανουαρίου 2012 στην 2020 Vision

Subb An - What I Do


Πολύ καλός Subb-an! Λίγο διαφορετικό αμερικανικό house σε σχέση με το κλασικό Νεοϋορκέζικο που έχουμε συνηθίσει, αρκετά όμως πιο πρωτοποριακό! Παραγωγή 2011 από την Culprit.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Mama - Have a nice trip


Πολύ καλή και ελληνική δουλειά από τους Mama. Κυκλοφόρησε από τη Sound of everything το 2008, μέσα από το album Blue”. Περιέχει 12 tracks το πρώτο εκ των οποίων είναι το “Have a nice trip”. Και ο τίτλος του κομματιού ταιριάζει σίγουρα με τον ήχο που το συνοδεύει…!

Kasper Bjorke - Heaven




Eξαιρετικό κομμάτι από τον Kasper Bjorke..

Luca C, Brigante Feat. Ali Love - Morals (Clockwork Remix)




Κ-Ο-Μ-Μ-Α-Τ-Α-Ρ-Α..

US3 - Cantaloop



Pame ligo pisw.

Kyuss - Gardenia

Bonobo - Recurring



Mporei na psaxnei xronia kaneis gia na vrei kako kommati apo ton sugekrimeno kallitexni.kai tha apotuxei...

Quantic - Time Is The Enemy

Slow Train Soul - In The Black Of Night

Leon Redbone - My Walking Stick



O Leon Redbone (Dickran Gobalian) einai kitharistas kai tragoudisths ekseidikeumenos sta eidh ths arxhs tou 20ou aiwna kai kuriws se jazz kai blues standards.

Stelios Vassiloudis - Reaching (original mix)



Αν το Stelios Vassiloudis δεν λεει κατι σε πολλούς...ίσως σας λέει κατι το "Stel" ! Αυτο είναι το πραγματικό όνομα του Stel, ο οποίος γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα και ήδη μετράει καμια 10αρία χρόνια επιτυχίας στην διεθνη ηλεκτρονική μουσική ... εδω ακούμε το νέο του track , ένα πολύ ωραίο prog house track το οποίο κυκλοφόρησε στην Bedrock του "μεγάλου" John Digweed τον Ιανουάριο του 2012 ...όπως λέμε πάντα " support Greek products, support Greek Dj's " :)

Tube & Berger - Free Tribe (original mix)



Δυο τύποι απο την Γερμανία οι οποίοι απο το 2003 παράγουν συνεχώς ενδιαφέρουσες μουσικές, στις αρχές του 2011 κυκλοφόρησαν το συγκεκριμένο κομμάτι ως μερος του "it began in arfica" το οποίο αποσκοπούσε στο να μαζευτουν έσοδα για την υποστήριξη της Αφρικής... ενδιαφέρον δουλεία που συνδυάζει την κοινωνική ευαισθησία που δεν πρέπει να λείπει απο την μουσική!