Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Nhan Solo - I Wanna Be High (Adriatique High Low Mix)



Nεο αίμα στην house , ο Nhan Solo, κάτοικος Βερολίνου αλλα με Ασιατικές ρίζες, κυκλοφορεί το πρωτο του album με deep house ήχους, εχει την τυχη να συμπεριλαμβανει και ενα remix απο Adriatique, στην πρώτη κυκλοφορία της Mother Recordings η οποία ανήκει στον ίδιο....κατ ευθείαν στα βαθία για τον νεαρό!!

Chris James - On & On



Μετα το Nothing Else Matters του Chris James , σας παρουσιάζουμε και το δευτερο track, το οποίο συνοδευει το ντεμπουτο αλμπουμ του στην OFF recordings ! Τα κομματια του νεαρού Αγγλου μας ενθουσιαζουν και δείχνουν οτι έχει να δώσει πολλά...είτε μόνος του είτε ως "Coat of Arms"

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Maceo Plex 'Sex Appeal'

NEW TRACK!!!!

Huxley - Let It Go (Original Mix)




Koμματάρααα..!!!!!!

Lana Del Rey - Blue Jeans (Kris Menace Remix)


Το remix είναι καταπληκτικό!! Ο Kris Menace κάνει εξαιρετική την ούτως ή αλλιώς κομματάρα της Lana Del Rey. Κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες εβδομάδες από την Polydor. Super δουλειά από τον Γερμανό DJ, παραγωγό και remixer!

Jana - More Than Life (G.Ikome SS Reprise Vocal Mix)


Τραγούδι μύθος της House !!! Σας παραθέτουμε μια πιο γρήγορη, χορευτική και άκρως καλοκαιρινή εκτέλεση .. Enjoy !!!

Depeche Mode - Precious (Matt Crofford Remix)




Remixaraaaa..!!!!!!!!!!Enjoyy..

Oliver Koletzki - You See Red feat. Dear Prudence (Kellerkind Remix)


Ολοκαίνουργιο από Oliver Koletzki! Ο Γερμανός DJ και παραγωγός ξαναχτυπά με κομματάρα! Ακόμη καλύτερο στο φανταστικό mix του Kellerkind. Το “You see red” μόλις κυκλοφόρησε από την Stil vor talent. Απλά δυναμώστε…

Soul Clap - I need your lovin' (feat. mel blatt)



Πάμε στο 1995 κομμάτι σταθμός για την ηλεκτρονική μουσικη, μια απο τις μεγαλύτερες κυκλοφοριες που εγιναν ποτέ απο Baby D στη Systematic Records...

...Στα μισά του 2012 αναμένουμε την κυκλοφορία ενός εκπληκτικού remix στην Wolf + Lamb Records, οι πασίγνωστοι Soul Clap ρεμιξαρούν υπέροχα και χρησιμοποιούν την φωνη της Mel Blatt (μέλος του συγκροτήματος των All Saints) ...το κομμάτι δεν είναι ακόμη ολοκληρο αλλα ΤΑ ΣΠΑΕΙ !!!

Playmen - Fallin (Agent Greg with DSF & DJ Dino remix)


Σας θυμίζει κάτι;;; Playmen και “Falling”! Ελληνική παραγωγή πειραγμένη από ελληνικά χέρια όπως αυτά του DJ Dino και του Agent Greg! Αρκετά διαφορετικό σε σχέση με το συνηθισμένο radio edit που ακούμε παντού από τον περασμένο Ιανουάριο. Και σίγουρα μια ακόμη περίπτωση στην οποία…….Support your local DJs!!!

Mario Basanov - Do You Remember? (Original Mix)


Πολύ καλή δουλειά από τον καταπληκτικό Λιθουανό Mario Basanov! Μας έρχεται από το Βίλνιους με τρομερές συνεργασίες στο ενεργητικό του. Κορυφαία ίσως, αυτή με τον Mario Vidis στο εξαιρετικό “Ism”. Η παραγωγή έγινε το 2009 στην Αυστραλία, και το “Do you remember” κυκλοφόρησε στην Future Classic records.

Osunlade - Envision (Argy Vocal Mix)



Tέρμα τα ηχείααααααα! Ο Έλληνας Argy, παρουσιάζει το καλύτερο remix της κομμάταρας Envision.... το κομματι κυκλοφόρησε σε μια απο τις μεγαλύτερες δισκογραφικές του κόσμου..την Defected στις 28 Μαρτιου 2012.... full support !!!

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Jamie Woon - Spirits (Subb-an Remix)


ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!! Ασφαλώς και δε θα μπορούσε να μας ξεφύγει αυτή η super δουλειά του καταπληκτικού Jamie Woon! Απίστευτο remix από Subb-an, track το οποίο αρκεί να πούμε πως Pete Tong, Solomun αλλά και Noir το έχουν ήδη συμπεριλάβει στα τελευταία sets τους!

Roland Clark & X-Press 2 - Let Love Decide (Art Department Remix)


Roland Clark και X-press 2! Γνωστοί από παλαιότερες δουλειές τους, αποτελούν αναμφισβήτητα εγγύηση σε deep vocals και παραγωγή αντίστοιχα. Οι Art Department το κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρον προσθέτοντας ακόμη περισσότερα deep στοιχεία. Κυκλοφόρησε στα τέλη Φεβρουαρίου στη Skint records.

Kasabian - Where Did All the Love Go?




Εξαιρετικοί οι Kasabian..Eξαιρετικό και το κομμάτι τους ''Where Did All The Love Go''..Enjoyy..

Lissat & Voltaxx vs Marc Fisher feat. Vanessa Ekpenyong - I can't get enough


Τα vocals μας γυρνάνε στο 1999 και στο big hit Cant get enough” των Soulsearcher. Το 2012 το ξαναθυμόμαστε, αυτή τη φορά από ένα πολύπλοκο project, αποτελούμενο από τους Lissat & Voltaxx μαζί με τον Marc Fisher και την Vanessa Ekpenyong στα φωνητικά. Κυκλοφόρησε στις 19 Φεβρουαρίου από την Tiger records για το Miami Weapons 2012.

Argy feat Bajka - Upon Ourselves



Support local dj's λοιπόν...ο Argy η κατα τον υπόλοιπο κόσμο Αργύρης Θεοφίλης ξεπέρασε γρήγορα τα συνορα της πατριδας μας και εφτασε πολύ υψηλα με sets στα καλυτερα clubs του κόσμου και με κυκλοφοριες σε δισκογραφικές όπως οι Pokerflat, Cocoon, Objektivity, Deeply Rooted house, Ibadan, Defected .

Τον Σεπτεμβριο του 2009 κυκλοφόρησε στην δικη του δισκογραφικη "Τhese Days" την κομματάρα Upon Ourselves, στα φωνητικά μια απο τις καλύτερες φωνες που έχουμε ακούσει ποτέ, η Ινδή Bajka.

Αυτή την Παρασκευη 30 Μαρτίου 2012 , ο Argy θα εμφανιστει στα decks του SIXX στο κολωνάκι μαζι με τον Ελβετό ανερχομενο dj Andrea Oliva και τον Viton...

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

David Keno - I Know Now (original mix)



Γεννηθηκε στην Ελβετία, μεγάλωσε στην Ευρωπαικη "πατριδα" της tech, την Γερμανιά και απο το 2005 δημιουργεί πολυ ωραία κομματια μεταξύ της techno και της tech house, τελευταια του δημιουργιά το I Know Now , αρκετα uplifting κυκλοφόρησε στις 12 Μαρτιου στην Eλβετικη Hive Audio

Cadillac - Dreams (Miracles Club Remix)



Κομματάρα απο την Αυστραλία.... το συγκρότημα Cadillac με την electro/pop διάθεση κυκλοφόρησε το "dreams" περσυ τον Οκτωβριο. Φετος τον Ιανουάριο, oι "the miracles club" ρεμιξάρουν δημιουργόντας ενα υπέροχο και καλοκαιρινό track!! Kυκλοφορει απο την Αυστραλιανη, Future Classic

Paul & Fritz Kalkbrenner - Sky and Sand




Κομμάτι ''σήμα κατατεθέν'' της οικογένειας Kalkbrenner..Απλά εξαιρετικό..Enjoyy..

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Same Old Story - Patrick Bodhi & Frankie J Dickens



Aλλο ένα ολοκαινουριο edit της κομματαρας της Angie Stone "Wish I didn't miss you", απο δύο νέους παραγωγούς, ακόμη ακυκλοφόρητο, ήδη ακούγεται πολυ στο Winter Music Conference που όπως και κάθε χρόνο, πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Mαιάμι.

Anatomy Of A Plastic Girl - The Opiates

Pillowtalk - Soft (Tale of Us / Life & Death Remix)



Παραλίγο να το ξεχάσουμε αυτο το κομματι, το ακούμε απο τον Οκτώβριο του 2011 που κυκλοφορησε στην Life and Death , απο τους Αμερικάνους stars Pillowtalk σε remix απο Tale of Us ....αριστούργημα :)

Etta James - Good Feeling (Ryan Daniel Remix)



Καλοκαιρινό remix με την φωνάρα της Etta James που ξαναηρθε στο προσκηνιο, απο τον Rayn Daniel... Ibizoκόμματο :)

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Flunk - Blind my mind


Και σε ποιον δε θυμίζει το κλασικό ηχητικό σηματάκι του Bestradio! Οι Flunk έχουν «ξαναενοχλήσει» αυτό το Blog με εξίσου όμορφα κομμάτια. Το “Blind my mind” αποτελεί ιδανικό soundtrack για να σε ταξιδέψει. Το γνωρίσαμε το 2004 μέσα από το λατρεμένο LP τους “Morning star” που κυκλοφόρησε από την Beatservice records.

Gil Scott-Heron - I'll Take Care Of You (Normski Remix)


Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς αυτή την κομματάρα ..

Leela James - Miss You (Tony Loreto & Jacko TJinc Remix)


Επηρεασμένο από disco ρυθμούς, με lyrics και vocals που απευθείας πάνε το μυαλό μας στο θρυλικό “Miss you” των Rolling Stones!Χαρακτηριστικότατη φωνή από τη Leela James. To track κυκλοφόρησε στις αρχές του 2009 και βρίσκεται στο album της “Lets do it again”.

Mauro B & Gerard C - My Check (Zero Distance Remix)

Δεν ξέρουμε πολλά ακόμη... Σύντομα κυκλοφορεί από την "The sound of everything".

GusGus - Starlovers




KOΜΜΑΤΑΡΑ από τους ισλανδούς Gus Gus που το βρίσκουμε το 1999 στο album ''This Is Normal'' αλλά και στο ομώνυμο single που κυκλοφόρησε εκείνη την εποχή..Enjoyy..

Bent - Magic Love


Μαγική αγάπη μας λένε οι μοναδικοί Bent και μας κάνουν να ονειρευόμαστε δικαίως το καλοκαίρι ..

Nicole Moudaber - Hair (Original Mix)



Η Αμερικανίδα Nicole Moudaber εμφανίστηκε το 2007 και απο τότε κυκλοφόρησε πολλές παραγωγές με ιδιαίτερη στιγμή το remix στο κομματι του "Chemistry" του Carl Cox, έχει κάνει αισθητη την παρουσία της αποσπώντας κολλακευτικα σχόλια απο πολλους όπως ο Carl Cox και ο Pete Tong. Toν Φεβρουάριο που μας πέρασε κυκλοφόρησε το "Hair" στην Γερμανικη Leena Music.

NTFO - Policrom (Audiojack Remix)



Παμε στη γειτονική Ρουμανια και στους νεαρους ntfo, εμφανιστηκαν το 2010 με tech ηχους και αμεσως εγιναν οι αγαπημενοι των γνωστων techno/tech djs. Στις 19 Mαρτιου κυκλοφόρησε το remix των γνωστων Βρετανων Audiojack στην Alive !

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Aaliyah - If Your Girl Only Knew (Finnebassen Remix)



Ο Νορβηγος Finnebassen μας θυμίζει την αγαπημένη μας Aaliyah σε ένα ωραίο deep remix του If your Girl Only Knew που κυκλοφόρησε το 1996 και το οποιό είχε επιμεληθεί oγνωστός Timbaland και η μεγαλη κυρια της Hip Hop Missy Elliott. To κομματι είναι ακόμη whitelabel αλλα σιγουρα θα κυκλοφορησει καθως προκειται για μια σπουδαια παραγωγή!

Katalyst feat. Diverse - Dedicated




Πολύ ωραίο κομμάτι απ'τον αυστραλό DJ και παραγωγό Katalyst που μπορούμε να το βρούμε στο album του ''What's Happening''(2007)..Enjoyy..

Fragma vs. Elvis Presley - Suspicious Miracles


Πολύ απλά και κατανοητά εδώ μιλάμε για ένα φανταστικό mash up .. ENjOy !!!

Bearight - When You're Gone



Ο Βρετανός Bearight έγινε γνωστός κυριώς απο το καταπληκτικο "Miss You" το οποίο μας ξετρελαίνει ακόμη, τον Οκτώβριου του 2011 κυκλοφόρησε αλλο ένα εξαιρετικο deep house track, το when you're gone ....enjoy!!

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Lana Del Rey - Born to Die (Gucci Vump Remix)


Όλος ο κόσμος έχει πραγματικά "τρελαθεί" με την απίστευτη Lana Del Rey. Πολλά remixes και εντυπωσιακά redits κυκλοφορούν καθημερινά. Epic tune το remix από Gucci Vump στο Born to Die.

Mowgli - Back In The Day Feat. Amber Jolene (Original Mix)



o Bρετανός Mogwli εμφανίστηκε στην δισκογραφία το 2007 και απο τοτε έχει μια ανοδική πορεία η οποια αναγνωρίζεται με την πρωτη του κυκλοφοριά στην θρυλική Defected με το Back in the Day, υπέρχο φωνιτικά της Amber Jolene που θυμίζουν κλασσική house σε συνδυασμό με έναν deep ήχο..το κομμάτι κυκλοφόρησε στα τέλη Φεβρουαρίου και ήδη αρέσει πολυ!

Superhero - Drugs and Choices [Original Mix]



Σας εχουμε μιλησει για τον "φρεσκό" και αγαπημενο μας Iταλο producer Τοky, εδώ με τον επίσης Ιταλο Leon παρουσιάζουν το καινουριο τους project με όνομα "Superhero" και το πρωτο τους track κυκλοφόρησε στην γνωστή Noir στις 12 Μαρτίου , με όνομα Drugs and Choice....Superheros for supertrack λοιπον :)

Friday 23.03 , Jimpster @ SIXX, Kolonaki !

Ο Jamie Odell γνωστός και ως Jimpster τα τελευταία 17 χρόνια βρισκεται πάνω στις κονσόλες σα DJ και στο στούντιο παράγοντας μουσική σαν παραγωγός. Η μουσική του ανατροφή τον βοήθησε στην παραγωγή μουσικής και το DJing, του έδωσε τα στοιχεία εκείνα για να δημιουργήσει έναν ήχο που είναι ταυτόχρονα ζεστός και deep.

Τα δείγματα που έδωσε από το 1ο του LP ο Jimpster (1997), καθώς και το πιο χορευτικό Audiomontage τον βοήθησαν να καθιερωθεί ως ένας αξιέπαινος καλλιτέχνης και έγινε γρήγορα ανάρπαστος για τα remixes του.

Τα τελευταία χρόνια έχει κυκλοφορήσει κάποια tracks και σε άλλα labels με πιο γνωστό αυτό για την Square Up του Ben Watt, το κομμάτι Fly Buzzin που έμεινε στο top 5 του Hype Chart του πασίγνωστου DJ Mag για 2 μήνες. Το 2008 βραβεύτηκε με το best Dance Single από τα βρετανικά DJ Mag Awards. Πρόσφατες συνεργασίες του είναι με τους Osunlade, tracks του Bob Marley, Joris Voorn, Seal, Mark Knight & Funkagenda, Marc Romboy, Solomun και η λίστα συνεχίζεται.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 6 χρόνων ο Jamie έχει δημιουργήσει τη φήμη ενός καταξιωμένου dj στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε όλο τον κόσμο, αφού έχει παίξει σε περισσότερα από 100 gigs. Με έμφαση στην πιο deep house μουσική, αλλά και με πειραματισμούς σε διαφορετικά είδη, διατηρεί το old school ύφος που έχει επάξια κερδίσει από όλα αυτά τα χρόνια.

Για μένα το σπουδαίοτερο remix που έχει κάνει είναι το
Justin Martin -The Sad Piano (Jimpster Remix)

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Martin Roth - Beautiful Life


Ολοκαίνουργια κομματάρα από Martin Roth σε συνεργασία με Above & Beyond! Το “Beautiful life” κυκλοφόρησε στις 27 Φεβρουαρίου στη συλλογή “Anjunadeep 04” η οποία περιλαμβάνει 2 καταπληκτικά sets από Jaytech και James Grant.

Ernest Saint Laurent - The Moon Is Gone





Πολύ ωραίο chill out κομμάτι απ'τον Ernest Saint Laurent..Relax n' Enjoyy..

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Shawn Chrystopher - All The Other Kids



"All the other kids with the pumped up kicks,You better run, better run, outrun my gun...." , ενδιαφερον dubstep edit του γνωστού "pumped up kicks" απο τον Αμερικάνο Shawn Chrystopher, ακόμη είναι whitelabel!

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Fur Coat feat. Cari Golden - You and I (original mix)



Eρχεται απο την Crosstown Rebels και είναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ !!! Kυκλοφορησε στις 5 Μαρτιου απο το duo απο την Βενεζουέλα που μολις περσυ εμφανίστηκε στο προσκήνιο... σίγουρα θα μας απασχολεί για το υπόλοιπο του 2012.

Kavinsky -Nightcall (Dustin N' Guyen Remix)



Ο ήχος του μας θυμίζει λίγο απο τους συμπατριώτες του,Daft Punk, o Γάλλος Kavinsky κυκλοφόρησε το 2010 το Nightcall το οποίο ήταν και soundtrack στην ταινία "Drive"

Nacho Sotomayor - Dance of wind



Ένα music blog που σέβεται τον εαυτό δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε έναν απο τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ιστορία της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής ....ο Ισπανός Nacho Sotomayor εχει δημιούργησει ασύλληπτες μελωδίες με ethnic επιρροές , εδώ ακούμε το "Dance of Wind" απο την συλλογη του "Interior" που κυκλοφόρησε το 2007

Jesse Perez - Dejen De Comer Tanta Pinga


Κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα, συγκεκριμένα την περασμένη Δευτέρα 12 Μαρτίου και αποτελεί ένα ακόμη διαμάντι της Hot Creations! Ισπανική παραγωγή από Jesse Perez με ιδιαίτερα ελκυστικά vocals. Το “Dejen de comer tanta pinga” σίγουρα θα το ακούσουμε αρκετά μέσα στο 2012. ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!

Get Down Edits - Hang On (Get Down edits)

Gotye - Somebody that i used to know (Daniel Bortz Edit)



Αγαπημένο track ...αγαπημένος και ο Daniel Bortz που κάνει το συγκεκριμένο edit !! Ακυκλοφορητο ακόμη...

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Maceo Plex - Deez Nuts


H.O.S.H. - What Do You Want Me To Say (feat. Malonda)


Rebel - Hearing Voices (Original Mix)




Κ ΟΜ Μ Α Τ Α Ρ Α..Enjoyyyyyyyyy..

Chris James - Nothing Else Matters (Original Mix)



Σας είχαμε μιλήσει για τους Coat of Arms και σας είχαμε παρουσιάσει το τέλειο "what you need", τώρα ας γνωρίσουμε το ένα τους "μέρος", τον Βρετανό Chris James που με βάση του το Birmingham ξεκίνησε την πορεία του ως DJ το 2005....Στις 7 Μαρτίου , κυκλοφόρησε το "nothing else matters" στην Γερμανικη Off Recordings.

Adriatique - Who Cares



Ακόμη μια φανταστική δημιουργία απο τους Ελβετούς Adriatique, εχουμε ξαναπει απο έδω οτι είτε σαν Adriatique, είτε σαν Thyladomid παράγουν μοναδικές μουσικές...το συγκεκριμένο κυκλοφόρησε στις αρχές του φετινου Φεβρουαρίου απο την Off Recordings...Respect!!!

Johnny Dynell - Jam Hot (Tensnake remix)



Το 1991 ένας απο τους "πατέρες" της House μουσικής, ο Νεουορκέζος Johnny Dynell κυκλοφορεί το "Jam Hot" ένα απο τα σημαντικότερα tracks στην ιστορια της house...στα τέλη του 2010 , ενα απο τα ανερχόμενα ονόματα της dance, ο Γερμανος Τensnake , remixαρει απίστευτα και δημιουργει ένα υπέροχο track....

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Adana Twins - Strange




''People Are Strange'' από Adana Twins..Enjoyy..

Pirupa - Party Non Stop (instrumental mix)



BOOOOMB!! Κυκλοφόρησε στην Desolat Records απο τον γνωστό Ιταλο Pirupa, ένα δυνατο tech house track που θα σας κάνει να χορέψετε, υπέροη λούπα που σίγουρα θα είναι απο τα κομματια που θα διαπρέψει στα WMC στο Μiami...υπάρχει και vocal mix αλλα εμας μας αρέσει η instrumental εκτελεση!!

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Andrea Arcangeli - Let The Music Play feat Liudmila (Club mix).



Σας είχαμε παρουσιάσει ενα μικρο review τον Νοέμβριο...τώρα ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ το ΟΛΟΚΛΗΡΟ !!

O Andrea Arcangeli, οι παλιοί των θυμούνται ώς MAS Collective, remixaρει το θρυλικο 80's κομματι απο Shannon... είναι Ιταλός και παράγει μoυσική απο το 1996 σε Ιταλιά και Ηνωμενές Πολιτείες, το κομματι κυκλοφόρησε μολις πριν απο λίγες μέρες στην Ιταλική Less Conv Records και αυτο είναι μόνο ένα rip απο ολοκληρο το track!

The Stranglers - Golden Brown




Μία από της καλύτερες ταινίες όλων των εποχών,το Snatch,δε μπορούσε να μην έχει και ένα εξαιρετικό soundtrack..''Golden Brown''(released 1981) από The Stranglers..Enjoyy..

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Steffi - Yours (Staffan Lindberg Remix)



Ηταν ίσως το καλύτερο track του 2011, το αγαπημένο μας Yours !! Αν και δενβαρεθήκαμε να το ακούμε ακόμη...βρήκαμε ενα πολυ καλό remix ,απο τον Σουηδό Staffan Lindberg και σας το παρουσιαζουμε !!

Talking Heads - Psycho Killer (Drop Out Orchestra Remix)



Πολυ ωραίο re-edit του κλασσικού Psycho Killer των Talking Ηeads...

Dom & Palm feat Jamie - Addicted to Nothing matters at all (Sunset Derek Bootleg)



Εξαιρετικό bootleg από τον δικό μας Sunset Derek..Enjoyy..

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Louie Fresco - So Good (Russ Yallop Remix)


Βασισμένο σε ένα κομμάτι που έχει εμπνεύσει τις παραγωγές αμέτρητων DJsVocals από το “I feel love” της Donna Summer και ρεμιξαρισμένο από τον Βρετανό Russ Yallop, DJ με πλούσιο CV, καθώς έχει να παρουσιάσει παραγωγές με Funkagenda και M.A.N.D.Y. στην Crosstown rebels! Η παραγωγή του έγινε στον Καναδά και το track κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα στην No. 19 records.

Paris Red - Git Wit Me


Back in time με τη Γερμανίδα Paris Red στο επικό “Git wit me”! Κυκλοφόρησε το 1996 στη UCA records, ευρέως γνωστό όμως στην Ελλάδα έγινε το 2001 μέσα από τη συλλογή House Experience 4.

Depeche Mode - A Pain That I'm Used To (Jacques Lu Cont Remix)




Καταπληκτικό remix της κομματάρας των Depeche Mode,''A Pain That I m Used To'',από τον Jacques Lu Cont..Enjoyy..


Daddy's Groove & Little Nancy - It's Not Right, But It's Okay (Extended Mix)



Αν κάποιοι ξερούν την House καλύτερα ...αυτοί είναι οι Ιταλοί, το Ιταλικό trio Daddy's Groove κυκλοφόρησε στα τέλη του φετινού Φεβρουαρίου το θρυλικό It's not Right but it's Okay της Whitney Houston σε ένα καθαρο House reedit...κυκλοφορεί απο το κορυφαιο House label Strictly Rhythm.

Lana Del Rey - Video Games (Joris Voorn Edit)



O Ολλανδος Joris Voorn , ένα απο τα πιο δυνατά ονόματα στην minimal & tech σκηνή απο το 2000, remixαρει την πιο ανερχόμενη τραγουδίστρια στην παγκοσμια μουσική βιομηχανία την Lana Del Rey ....το κομμάτι είναι ακόμη whitelabel !

Dj Pippi Pres Natural Colours - Feel It (Original Mix)


Και ας πάμε και ακόμη πιο παλιά! Καλοκαίρι 2000 κυκλοφορεί από την Planetworks το “The beachside Venue” στο πρώτο καλοκαίρι του Venue στον Άγιο Κοσμά. Αποτέλεσε το πρώτο CD από τα 10 που κυκλοφόρησαν συνολικά, και 4ο track ήταν το “Feel it” του DJ Pippi. Εποχές με μουσικάρες...like that!!!!!!!

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Pryda - Armed




Mιας κι θυμηθήκαμε τα παλιά...........ARMED..Κομματάρα..

Glenn Morrison Vs Faithless - No Sudden Home




Απλά ΤΕΛΕΙΟ..Enjoyy..

Cicada - Magnetic


Insane track ....

Doctor Dru & Adana Twins - Juicy Fruit




Άλλη μία κομματάρα από τους Adana Twins και Doctor Dru..Εnjoyy..

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Maceo Plex - Gravy Train (Nicolas Jaar Remix)




Όταν ο Maceo Plex και ο Nicolas Jaar ''συνεργάζονται'',το αποτέλεσμα είναι απλά εξαιρετικό..Enjoyy..

Reboot @ Mamacas

Reboot @ Mamacas! Σάββατο 10 Μαρτίου ο Γερμανός DJ στην Αθήνα. Δημιουργός της πασίγνωστης επιτυχίας “Caminando” και μέλος της Cadenza records. Be there!




AZEALIA BANKS - 212 FT. LAZY JAY



Aggression

Εμπρός March...53 minutes Mix by RealProg

Πατήστε το "PLAY" and ....ENJOY IT !!!!!



Tracklist:
1)Nico Lahs -Lost In My Soul
2)Flying Facilities - Foreign Language Feat. Jess(Will Saul & Tam Cooper Remix)
3)Daniel Bortz - Can't Sleep At Night
4)Luca C & Brigante Feat. Ali Love -Different Morals (Clockwork Remix)
5)Hollis P. Monroe - I’M Lonely (Larse Remix)
6)Bearight, Lookleft - Miss You
7)Unknown Artist- What You Need(Coat Of Arms Remix)
8)Fosky Feat. Shiva - Shiva (Martinez Brothers Remix)
9)Washerman -Basement Chord
10)Martin Landsky -The Composer
11)Gus Gus -Arabian Horse

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Dennis Ferrer & Jerome Sydenham-Sandcastles (Mark Knight & MTV Remix)


Και ποιος δεν το χόρεψε το 2005… Φοβερή δουλειά από έναν… «συνήθη ύποπτο» ονόματι Jerome Sydenham! Παρέα ως συνήθως ο «άλλος ύποπτος» Dennis Ferrer! Σε όποιο version και να το ακούσουμε μας αρέσει. Επιλέγουμε Mark Knight & Martijn Ten Velden mix και γυρνάμε 6 χρόνια πίσω, σε μία από τις καλύτερες στιγμές της Defected!

The Mekanism - Missing Love


Μας έρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία και στις 12 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν το “Missing love” στη Λονδρέζικη Needwant records. Πολύ καλή δουλειά από τους Mekanism!

Dan Caster - Musica


Κυκλοφόρησε επίσημα πριν 2 εβδομάδες, ακούγεται όμως από τα μέσα Δεκεμβρίου. Παρά τα Ισπανικά vocals, το “Musica” αποτελεί Γερμανική παραγωγή από τον Dan Caster και κυκλοφορεί από την Supdub.

The Doors - People Are Strange




''The Doors''..θρυλικό ροκ συγκρότημα με καταπληκτικά τραγούδια,αναλλοίωτα στο χρόνο..

Ιδρύθηκαν το 1965 από τον ''μέγα'' Jim Morisson και τον Ray Manzarek..Διαλύθηκαν,δυστυχώς,8 χρόνια μετά αφήνοντας όμως ως κληρονομιά ''μεγάλα'' κομμάτια που θα ακούγονται για πάντα..

Ένα από αυτά είναι και το ''People Are Strange'' που κυκλοφόρησε το 1967 σε single..Απλά ΤΕΛΕΙΟ..

Roy Davis Jr. - All About Love (Pezzner Remix)




ΚΟΜΜΑΤΑΡΑΑΑ..

Todd Terje - Ragysh (Blondish's Moloko Edit)


Η παραγωγή έρχεται από τη Νορβηγία, το remix από το Montreal του Καναδά, και τα vocals από την Ιρλανδία. To Ragysh” είναι ούτως ή αλλιώς φοβερό tune. Blondish και Moloko όμως, ιδίως με τη φωνή της Roisin Murphy, το μεταμορφώνουν και το κάνουν απλά εξαιρετικό!!!!

Toky - About You (Hot Since 82 Remix)


Είναι πανέμορφο είτε στην original εκδοχή του, είτε στην πειραγμένη από τον καταπληκτικό Hot Since 82! Το “About you” κυκλοφόρησε στην Noir στις 30 Ιανουαρίου. Track με φοβερά vibes και σίγουρα άκρως ατμοσφαιρικό!!

Greg Paulus - Nightime (Crazy P Remix)


Κυκλοφόρησε πριν έναν χρόνο περίπου στην Wolf + Lamb music. Λίγο πολύ γνωστός ήχος το “Nightime”, αποτελεί αμερικανική παραγωγή την οποία ρεμιξάρουν άριστα οι Βρετανοί Crazy P.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Oversoul Feat. Gramma Funk - The Universal Unfolding


Το μάθαμε το 2007 μέσα από τη συλλογή “Lilium butterflies” της Άννας Αναστασίου. Την ίδια χρονιά ο DJ Pippi το συμπεριέλαβε στις επιλογές του για μια άλλη συλλογή, την “Ibiza: A touch of class coctel No 1”. Αποτελεί το πιο ευχάριστο σημείο και των 2 αυτών συλλογών. Για τα επόμενα 6 περίπου λεπτά ξεχάστε τα πάντα και ταξιδέψτε παρέα με τους Oversoul!

Julian Jeweil - Air Conditionne (original mix)




Μας θυμίζει James Holden, το ακουσαμε απο όλους...λίγο electro, λίγο minimal και λίγο prog...κυκλοφόρησε απο τον Γάλλο Julian Jeweil τον Δεκεμβριο του 2006 και σηματοδοτεί μια ολοκληρη περίοδο της ηλεκτρονικής μουσικής με ατμοσφαιρικα minimal vibes...απλά αγαπημένο!

Stephan M. & Nicky Scanni (feat Nadia) - Go Deeper (Saeed Younan remix)



Sexy Motherf*cker ....όλοι το θυμόμαστε , όλοι το χωρέψαμε απο το 2005 που κυκλοφόρησε...ενα απο τα κλασσικά prog tracks !!

Karen Ramirez - Looking for Love (Kevin Yost remix)



Η Karen Ramirez είναι μια Βρετανίδα τραγουδίστρια η οποία με το συγκεκριμένο track εφτασε στο νούμερο ένα του USA Chart και μετά σχεδόν "εξαφανίστηκε"...ένας απο τους σημαντικότερους house dj's όλων των εποχών, ο Kevin Yost, το "πείραξε" και δημιούργησε το 2001, ένα πολυ ωραιο groovy κομματι που μυρίζει ...καλοκαίρι!!!!

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Miami Horror - Moon Theory



Η Αυστραλιανή electropop μπάντα Miami Horror μας εντυπωσιάζει με τα τραγούδια της από το 2007 ως και σήμερα ... Enjoy their music

Bob Marley - Get Up Stand Up




Μεγάλο κομμάτι από τον ΘΕΟ Bob Marley..

Get up stand up
Don't give up the fight..

Damian Marley - There For You



Sta xnaria twn megalwn giwn (opws px vardhs,varthakouris klp) o Damian Marley suginei me to sugekrimeno kommati sunexizontas thn varua paradosh tou onomatos tou.

Jask feat. Jocie - Beautiful (Jocie In My Room Mix)




Το ακούσαμε το 2001 απο τον Αμερικάνο Jask, το λατρέψαμε, το χορέψαμε τότε στο Venue...το χορευουμε ακόμη παντού....δεν θα το βαρεθούμε ΠΟΤΕ !!!

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Adana Twins - Everyday (Original Mix)




Καταπληκτικό κομμάτι από τους γερμανούς Adana Twins..Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από την Exploited Records και μας αρέσει πολύ.. Enjoyy..

Nu feat. Jo Ke - Fool

Moloko - The Time is Now [LIVE]



Δεν χρειαζεται να πουμε κατι για τους Ιρλανδους Moloko...το μόνο που μας στεναχωρεί είναι πως απο το 2006 εχουν παγώσει κάθε δραστηριότητα τους... Εδώ ακούμε live την εκρηκτική Róisín Murphy να τραγουδάει LIVE, το "The Time is Now", το οποίο κυκλοφόρησε το 2000.

Guti & Anthea - Option One (Original Mix)


Άλλη μια super δουλειά από τον καταπληκτικό Αργεντινό Guti! Επιστρέφει με το “Option one” στα τέλη του 2011. Το label είναι η Desolat, και το track ασφαλώς και απογειώνει…!

Mix in Despair part 3



One more Mix in Despair set for you!!
Enjoy it!

1. Nina Kraviz – I’m gonna get you [REKIDS, 2009] 
2. Hot Since 82 – Let it ride [Noir music, 2011] 
3. Black Coffee – Crazy (Quentin Harris mix) [Foliage records, 2010] 
4. Guti & Dubshape – Every cow has a bird [Crosstown rebels, 2010] 
5. Devoted feat. Kholi – Soul on fire (Rune remix) [Global Soul music, 2012] 
6. Oliver Koletzki and Fran – Standbar Berlin (Bjoern Stoerig remix) [Stil Vor Talent, 2010] 
7. Nicolas Jaar – mi mujer [Wolf + Lamb music, 2010] 
8. Siopis – Really love ya [Get Physical music, 2009] 
9. Kalim Shabazz – Peak bomb (Phonique mix) [Thugfucker recordings, 2007] 
10. Holli P Monroe - I'm lonely (Larse remix) [Noir music, 2012] 
11. Superfunk & Ron Carroll - Lucky star (Hot Since 82 remix) [Noir music, 2011] 
12. Agoria feat. Scalde - Singing (Dixon mix) [Innervisions, 2011] 
13. Joe Goddard feat. Valentina - Gabriel (Dub edit) [Greco-Roman, 2011] 
14. Dexter Kane & Gav Memnos - Dirty cash [Lower East, 2011] 
15. Larse – So long [Noir music, 2011] 
16. Copyright – He is (Ferrer & Sydenham Inc Vox mix) [Defected, 2006]

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Deep Dish - Flashdance (Original Mix)




ΤΟΟΟ ΚΟΜΜΑΤΙ..!!!!Οι περισσότεροι το θυμόμαστε από το Venue 8 που κυκλοφόρησε 8 χρόνια πριν και σίγουρα το ακούμε με την ίδια ευχαρίστηση ακόμα και τώρα..Enjoyy..

Lucrezia - Live to tell


Τραγούδι που θυμίζει πολλά… Το καλοκαίρι του 2001 είχε παίξει παντού! Η Lucrezia είχε διασκευάσει απίστευτα το πολύ soft Live to tell” της Madonna από το 1986, σε μια παραγωγή πίσω από την οποία κρυβόταν ο θρυλικός τότε David Morales! Το version που ακούμε είναι από τον Moltosugo. Το track κυκλοφόρησε από την Logic records…11 years ago!!

Gel Abril & Andrea Oliva - Scene (Original Mix)



O Eλβετος Andrea Oliva συναντά τον γνωστό Ισραηλινό παραγωγό Gel Abril, ο οποίος έιναι απο τα δυνατα νέα ονόματα της tech σκηνης που πρωτοεμφανίστηκε το 2007! Το ιανουάριο του 2012 κυκλοφόρησαν το Scene το οποίο πήρε γρήγορα θεση σε αρκετα sets γνωστών djs.

Luca C & Brigante feat. Ali Love - Different Morals (Clockwork Remix)


Μαγικό ...

Monsieur Minimal - Love Is A Circle




Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του κυρίου Minimal,ιδιαίτερα μελαγχολικό αλλά μας αρέσει πολύ..

Franky Rizardo - Caracoles (Original Mix)


Ο Franky Rizardo αποτελεί μέλος της θρυλικής Defected, και προσθέτει στο label μια ακόμη πολύ καλή κυκλοφορία. Το “Caracoles” κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2011 και έκανε αρκετά αισθητή την παρουσία του μέσω αρκετών DJ sets κυρίως στη Μεγάλη Βρετανία.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Florence + The Machine - Shake it out



Washerman - Basement Chord



Οπως ακριβως λέει και ο τίτλος, θα μεταφερθούμε στο υπογείο... εκει σε παει αυτο το πολυ δυνατο tech house track που μόλις κυκλοφόρησε, απο το Ελβετο Washerman....ακούστε το δυνατάααα!!

Chinese Man - I've Got That Tune

Darius - Maliblue

Baby D - Let Me Be Your Fantasy

Scratch Massive Feat. Jimmy Somerville - Take Me There

Black Coffee feat. Tshepo - Never Saw You Coming



O ΝοτιοΑφρικανός Black Coffee παραγεί soulful house κομματια απο το 1994, βεβαια η φημη του εξαπλώθηκε μετα το 2000 όπου και εμφανίστηκε στα dexx διπλα απο μεγαλους dj's. To 2009 κυκλοφόρησε ,ίσως , το καλύτερο album του με τίτλο " Home Brewed " , εκει θα βρείτε το Never Saw You , το "Crazy" και το "Superman" ..τρεια υπέροχα tracks!

BlackCoffee - Crazy