Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Manic Street Preachers - Umbrella

Μπαμπης Στοκας - Υπνοσακος

Sentenced - Home in Despair

The Hives - Main Offender

Korn - Blind (Live)

Detroit Swindle - Nothing Else Matters (Morning Factory Remix)

Εμφανίστηκαν το 2011 ,οι Ολλανδοι Lars Dales και Maarten Smeets ή αλλιώς Detroit Swindle, και στις 7 Μαΐου του 2012 αναμένεται η τρίτη κυκλοφόρια τους το Nothing Else Matters, πολυ ωραίο deep house track με jazz επιρροές, εμείς το προτιμούμε στο remix των επίσης Ολλανδών Morning Factory! Πραγματικά πολυ καλό  track !

Nina Kraviz - Ghetto Kraviz (original mix)

Την λατρεύουμε γιατι φτιαχνει μουσικαρες !!! Είναι η Ρωσίδα Nina Kraviz και είναι εγγύηση :)
Στα τέλη του 2011 κυκλοφόρησε άλλη μια κομματάρα...το Ghetto Kraviz που στα σχεδόν 4 λεπτά του βγάζει απίστευτο beat, κυκλοφορησε στην κορυφαία Rekids !!

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Hot Since 82 - Let It Ride (Nicolas Masseyeff Remix)



Η Noir music γίνεται 5 χρονών και την περασμένη Δευτέρα 23 Απριλίου κυκλοφόρησε μια καταπληκτική συλλογή, την “5 years of Noir music”. Η συλλογή αποτελείται από 13 remixes, τα οποία έγιναν μόνο για το tracklist του συγκεκριμένου compilation. Remixers όπως οι Larse, Kellerkind, Adana Twins και Nicolas Masseyeff κάνουν την εμφάνισή τους σε πασίγνωστα και πολυπαιγμένα tracks, με τον τελευταίο να «πειράζει» το super hit Let it ride” του Βρετανού Hot Since 82.

Steffi - Kill Me (Crushed Soul Mix)



Αγαπημένη Steffi κυρίως μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία που γνώρισε με το “Yours”. Λίγο πιο πριν, μέσα στο 2010 κυκλοφόρησε το “Kill me” στη Γερμανική Ostgut Ton. Το ακούμε σε φανταστικό remix από Crushed soul!

Liberto - No Idea



Support your local dj’s! Το 2006 ο Έλληνας Liberto, κατά κόσμον Λευτέρης Καλαμπάκας, κυκλοφόρησε το album Lullaby” στην Klik records. Το 2ο από τα 13 συνολικά tracks του ήταν το “No idea”. Καταπληκτική παραγωγή, την οποία είχε ρεμιξάρει και ο Dousk. Σήμερα ο Liberto έχει μετονομαστεί σε Lee Burton. Αν λοιπόν κάτι σας θυμίζει το “Youve got me”, κομμάτι που ακούσαμε μέσα στο 2011 μέσα από το "Life on remix 3", ανήκει στον ίδιο!

Jerome Sydenham & Dennis Ferrer - Ko Ko




Κομμάτι παραλίας,άκρως καλοκαιρινό..Το αγαπάμε..Enjoyy..

Faithless - Crazy English Summer (Dj Aloe Extended Remix)



Στα 16 χρόνια πορείας τους μας χάρισαν απίστευτες μουσικές. Δημιουργήθηκαν το 1995 και διαλύθηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο. Ο λόγος φυσικά για τους Faithless. Album σταθμός το “Outrospective”, κυκλοφόρησε από τους Rollo, Sister Bliss και Maxi Jazz το καλοκαίρι του 2001 και το tracklist περιελάμβανε μεταξύ άλλων τα “We come 1”, “One step too far” αλλά και “Crazy English summer”. Ακούμε το τελευταίο σε ένα πολύ ωραίο mix του Dj Aloe.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

John Creamer & Stephane K - Forget The World (Original Mix)



Και μιας και προηγήθηκε αρκετό beat… 2004 και το φοβερό δίδυμο των John Creamer & Stephane K κυκλοφορούν ένα απίστευτης ομορφιάς progressive house track. Το “Forget the world” γράφτηκε στον Καναδά, έκανε release στην White X, και από τότε αποτελεί δικαίως classic tune!

Sian & Mladen Tomic - Front Pocket (Original Mix)



Τρελά vibes από Sian & Mladec Tomic! Από τα καλύτερα techno τον τελευταίο καιρό, το “Front pocket” αποτελεί track που ο τεράστιος Joe T Vanelli συνεχώς επιλέγει στα τελευταία του sets. Αυτό τα λέει όλα!

 Koμματάρα απο τον θεο.... SO LO MUN !!!Kυκλοφόρησε στις 20 Aπριλίου 2012, δύο εκπληκτικα remixes του Solomun στην Γερμανικη band Deichkind ...tech/electro house στο μεγαλειο της !! Ακουστε και τα δυο....ΔΥΝΑΤΑ !!!

Πιο κάτω ακούστε το remix με τα vocals:


Aquarian Dreams - Love & Tears


Κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 1999 στη Defender, απογειώθηκε το 2005 μέσα από το Café del mar vol. 4, και το 2012 καταφέρνει να ακούγεται σαν μια φρέσκια και ιδιαίτερα προσεγμένη παραγωγή! Οι Jo Hall και Michael Harris αποτελούν το βρετανικό project Aquarium dream”, project το οποίο στο ενεργητικό του δεν παρουσίασε καμία άλλη δουλειά μετά το καταπληκτικό “Love & tears”.


Jeremy P Caulfield, Walker Barnard - Bedouin (Avatism remix)

O Γερμανος jeremy P Caulfield και ο Αμερικάνος Walker Barnard κυκλοφόρησαν στη Vakant τον Φεβρουαριο του 2012 αυτο το πολυ ωραίο tech house track, που ωραιο και deep remiα απο τους Avatism.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Parov Stelar - This Game feat. Anduze




Άλλη ένα καταπληκτικό κομμάτι από το νέο album του Parov Stelar,''The Princess''..Enjoyy..

Stars On 33 - LUV




Μυρίζει καλοκαίριιι..Για πάμε σιγά σιγά..

JAMES PETROU - TONI'S PAIN


Εδω προκείται για κομματάρα...ο EλληνοΑυστραλός James Petrou χρησιμοποιεί sample απο την κομματάρα της Τony Braxton "Un Break My Heart" και δημιουργεί ένα πολυ καλό deep house track... το κομματι κυκλοφόρησε στην Αυσταλιανη Beef Records στις 7 Απριλίου 2012, nice work !!!

Mario Basanov - We Are Child Of Love (The Mekanism Remix)

Όχι στη Λιθουανία δεν παίζουν μόνο μπάσκετ.... ξέρουμε οτι σας αρεσουν πολυ τα κομματια του project των Μario & Vidis. Ο ένα απο αυτούς , ο Mario Basanov, κυκλοφόρησε τον Μαρτιου του 2012 αυτο το πολυ καλο κομμάτι στην Needwant Recordings, εδω το ακούμε σε remix απο τους πολυ καλους Mekanism !!!

Solomun - What The Funk (Original Mix)

Solomun για Champions League :) Είναι ο αγαπημένος μας και το ξέρει ...αν έπαιζε μπάλα θα ήταν καλύτερος και απο τον Messi ...κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2011 στην κορυφαία Get Physical

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Parov Stelar - The Princess




''The Parov Stelar Band''
27 Αpril / Athens / Βοτανικός Live

ONNO - Paragroove (Dyed Soundorom Remix)


Πάμε σε μια απο τις σημαντικότερες δισκογραφικές στην tech σκηνή της Γερμανιάς, την Moon Harbour Recordings, η οποια εδω και πολυ καιρό κυκλοφορεί παραγωγές απο τους σημαντικότερους παραγωγούς. Εδω ακούμε τον Ολλανδό ΟΝΝΟ στα 28 του χρόνια θεωρείται απο τα "δυνατά χαρτιά" της χώρας της Τουλίπας, το κομμάτι κυκλοφόρησε στις 19 Μαρτίου 2012 και το προτειμούμε σε remix του Γάλλου Dyed Soundorom.

Tom Demac - Dirty Honey (Original Mix)

Sexy Sexy !!! Kυκλοφόρησε στις 19 Μαρτίου 2012 στην Βρετανική Hypercolour απο τον επίσης Βρετανό νεαρό Tom Demac, deep house με στοιχεια disco που μόνο στο Νησί δημιουργούν...ανεβαστικό όσο λίγα !! Nice Work :)

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

John Talabot feat Pional - So will be now

O John Talabot είναι ένας νεαρός Ισπανός ο οποίος εκανε την εμφάνιση του πέρσυ ως παραγωγός , με πολύ ενδιαφέρον μουσικες απο nu disco έως deep house και indie ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον στην παγκόσμια ηλεκτρονική σκηνή, το συγκεκριμένο κομματι κυκλοφόρησε τελη Ιανουαρίου του 2012 στην Permanent Vacation.

Karuan - Reflections of a Poem (Alex Dimou edit)

Ο Αλέξανδρος Δήμου ειναι 24 χρονών και κινείται μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου όπου και μεγάλωσε! Γνώρισε μεγάλη αναγνώριση απο το εκπληκτικό του remix στο Limit To Your Love του James Blake , εδω ακούμε ενα deep edit του στο γνωστό κομματι του Karuan , Reflections of a Poem.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Mario & Vidis - Sierralism feat Ernesto

Yπερκομμάταρα ...To τρoμερο δίδυμο που σας έχουμε αναφερει ξανα απο την Λιθουανία συνεχίζει να μας τρελαίνει...υπέροχα vocals σε συνδυασμό με deep house και breaks ...κυκλοφόρησε στο καταπληκτικο EP τους με τίτλο Changed στις 12 Φεβρουαρίου του 2012 στην Silence Music. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ !!

Solomun Vs. Celeda - He Is The Answer (Amine Edge Mashup)


Ο Γαλλος Aminde Edge μπλέκει πολυ όμορφα το κλασσικό Music is the Answer μαζί με το Ηe is Watching you του αγαπημένου μας Solomun...πολύ ωραίο αποτέλεσμα !!

M People - Don't Look Any Further

Καλημέρα σας! Ένα απο τα καλύτερα τραγούδια των 80's, κυκλοφόρησε το 1984 αλλα έγινε γνωστό στην version των Βρετανών M People που κυκλοφόρησε το 1993 ...ότι πρέπει για να ξεκινήσει η μερα μας ωραία !

Agoria ft Carl craig & La Scalars - Speechless


Πολύ καλή συνεργασία από Agoria, Carl Craig και La Scalars. Γαλλική παραγωγή, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2010 στην InFine records όχι μόνο σαν single, καθώς συμπεριλήφθηκε και στο tracklist της συλλογής “Impermanence” το Μάρτιο του 2011.

Subb-an - This Place (Nic Fanciulli Remix)


Κυκλοφόρησε στις 28 Νοεμβρίου του περασμένου έτους στη Saved records. Για τον 24χρονο Βρετανό τα έχουμε ξαναπεί και σε παλαιότερες αναρτήσεις των “What I do” και των remix στο “Spirits” του Jamie Woon, αλλά και στο αγαπημένο “Blue jeans” της Lana Del Rey. Το “This place” το ακούσαμε από τους K. Per και Speerit στο τελευταίο Support Your Local Djs party. Εξαιρετική δουλειά ξανά από τον Subb-an, αυτή τη φορά με τη βοήθεια του επίσης Βρετανού Nic Fanciulli!

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Slove - Flash (original mix)


Slow + Love = Slove !! Yψηλής ποιότητας electro pop απο τους Γαλλους Slove, κυκλοφορεί στην Γαλλική Pschent Records. Δύναμη :)

Jamie Jones feat Art Department - Our Time in Liberty (Russ Yallop Remix)



Tεράστια κυκλοφορία απο την αγαπημένη μας Crosstown rebels , κύκλοφορησε μόλις προχθές ....υπεύθυνοι οι κύριοι Jamie Jones και Αrt Department που δεν χρειάζονται συστάσεις, εδώ σε remix απο τον πολύ καλό Βρετανό νέο producer, Russ Yallop.

Sasha & James Teej - Night Track (M.A.N.D.Y. Remix)



Μεγάλο deep house track...ο υπέροχος Sasha σε συνδυασμό με τον Καναδό James Teej δημιούργουν υπέροχο ήχο και έρχονται και οι αγαπημένοι μας MANDY και "τελειώνουν" την δουλεία !! Το κομμάτι κυκλοφόρησε τον Μαρτιο του 2012 στην Last Night on Earth.

Carl Noren - The Anger



Ενα πολύ ωραίο κομμάτι απο τον Σουηδό Carl Noren, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2010.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Diagrams - Ghost Lit




Εξαιρετικής ομορφιάς κομμάτι από τους Diagrams που το βρίσκουμε στο ομώνυμο CD singe με τίτλο ''Black Light''....Enjoyy..

Crazy P - Changes (Mario Basanov Remix)


England Vs Lietuva! Το πενταμελές βρετανικό project των Crazy P δημιούργησε το“Changes” και στη συνέχεια ο Λιθουανός Mario Basanov πρόσθεσε μια ακόμη τρομερή δουλειά στο ενεργητικό του ρεμιξάροντάς το. Super αποτέλεσμα, κυκλοφορεί από τα μέσα Φεβρουαρίου στην 20:20 vision.

Deetron - Starblazer (Original Mix)


Κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2011 στην Rejected records. Πολύ καλό tune από τον Ολλανδό Deetron. Όπως και ο ίδιος είχε πει στο Dj magazine, το “Starblazer” φτιάχτηκε με σαφείς επιρροές από το “A brake in the clouds” του μεγάλου James Holden. Και ο ήχος που ακούτε σίγουρα το αποδεικνύει!

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Thugfucker - Disco Gnome(Ady Nob Bootleg)


Ελληνικότατο και super remix από τον 19χρονο Ady Nob!! Ξεκίνησε ως dj στα 15 του, ενώ στην πορεία αποφάσισε να ασχοληθεί και με την παραγωγή. Τα 2 πρώτα tech tracks του κυκλοφόρησαν στην Side b Underground, ενώ σύντομα αναμένονται και άλλες παραγωγές σε πιο deep ύφος. Το συγκεκριμένο version του “Disco gnome” θα μπορούσε σίγουρα να συναγωνιστεί το original!!

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Climbers - Go With The Flow (original mix)



οι Climbers μας ήρθαν πέρσυ απο το Μεξικό και μέσα σε ένα χρόνο έχουν κερδίσει τον σεβασμό πολλων djs αλλα και φίλων της ηλεκτρονικής μουσικής είτε απο τις κυκλοφορίες τους είτε απο τα πραγματικά υπέροχα live sets τους ...εδω ακούμε το Go with the Flow που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2012 στην Culprint

Parov Stelar - Jimmy´s Gang




Νέο album απ'τον Parov Stelar με τίτλο ''The Princess''..Εκπληκτικός για άλλη μια φορά ο αυστριακός..Enjoyy..

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Lee Foss - U Got Me (original mix)



Κυκλοφόρησε πριν δυο καλοκαίρια στην Hot Creations, απο τον έναν απο τους δημιουργούς της , τον Αμερικάνο Lee Foss...deep house σε συνδυασμό με disco ήχους, ακόμη μια πολυ καλή παραγωγή απο τον μετρ του είδους !!

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Dusk - what are the chances




Καταπληκτικό κομμάτι από την-''δική μας''- ανερχόμενη μουσικό Dusk..Enjoyy..

Echoes of Sound - Need Somebody




Συνεχίζοντας την αναδρομή στο παρελθόν συναντάμε ένα από τα καλύτερα κομμάτια της εποχής του..Mπορεί να πέρασαν 10 ολόκληρα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε αλλά το ακούμε το ίδιο ευχάριστα όπως και τότε..Enjoyy..

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Thodoris Triantafillou & CJ Jeff feat. Benji - The Way (Original Mix)


Έχει αναρτηθεί ξανά από το MusicInDespair στα τέλη Φεβρουαρίου και απλώς το ξαν’ακούμε. Cj Jeff και Thodoris Triantafillou φτιάχνουν το απόλυτο hit! Το “The way” κυκλοφορεί από την Rhythmetic πίσω από την οποία βρίσκεται ο ανερχόμενος No Rabbitz, κατά κόσμον Κωνσταντίνος Τσιφετάκης. Out of home, go to house!!!!

Lana Del Rey - Blue jeans (Subb-An Remix)


Μόλις 24 ετών και κάνει θαύματα! Ο Βρετανός Subb-an ρεμιξάρει το πασίγνωστο “Blue jeans”. Τη Lana Del Rey λίγο πολύ τη γνωρίζουμε, την προσοχή μας όμως αξίζει και ο Subb-an καθώς έχει ήδη στο ενεργητικό του συνεργασίες με Crosstown Rebels, Noir music, Mothership, 2020 Vision και όχι μόνο. Φανταστικός ο μικρός!

Robert Miles - Children




Το έχουμε ακούσει ακόμα...και σε αθλητικές εκπομπές(για όσους έχουν καλή μνήμη)..!!!''Epic'' κομμάτι που θα το θυμόμαστε πάντα..Enjoyy..

Noel Nanton - Your Love (Ian Pooley Mix)


Οκτώβριος 2002 και ο Βρετανός Noel Nanton κυκλοφορεί στην Honchos music το “Your love”, track απόλυτα συνδυασμένο με καλοκαίρι… Το single φυσικά περιέχει και το remix του Ian Pooley, το οποίο αποτελεί και τη γνωστότερη μορφή του κομματιού.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Pier Bucci - Hay Consuelo (Samim Remix)



Aναπολούμε καλοκαίρια απόψε....πίσω στο καλοκαίρι του 2007, ο Χιλιανός Pier Bucci κυκλοφορεί στην "τεράστια" Crosstown rebels ένα δυνατό tech house track δανειζόμενος Λατινοαμερικάνικους ήχους και vocals...το κομματί κλέβει την παράσταση σε πολλά dancefloors κυρίως στο remix του Γερμανού Samim ! μεγαλό track :)

Shakedown - At Night (Kid Creme Remix)



Σε πείσμα του καιρού επιμένουμε καλοκαιρινά....το πιο καλοκαιρινό κομματι που έγινε ποτέ, ένα απο τα καλυτερα house tracks των 00's ...οι Ελβετοί Shakedown, δημιουργηθηκάν το 1999 και το 2002 παρουσίασαν στην panorama records το κορυφαίο At Night,αν και υπάρχουν άπειρα remixes εμείς επιμένουμε "παραδοσιακά" στο remix του μεγάλου Βέλγου Kid Creme !!

Michael Gray - The Weekend




'Αλλη μία κομματάρα των 00s από τον Michael Gray..Εnjoyy..

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Roger Sanchez - Another Chance (Original Mix)




Κομματάρα που μας πάει αρκετά χρόνια πίσω,στο 2001..Enjoyy..

Pillow Talk - Love Makes Parks



Ενα απο τα πιο hot ονόματα στην ηλεκτρονικη σκηνή αυτη τη στιγμή, οι Αμερικάνοι Pillow Talk παράγουν κομματάρες οι οποιες είτε οriginal είτε σε πολλά remix μονοπωλούν το ενδιφέρον πολλών djs...εδω θυμόμαστε την περσυνή επιτυχία τους Love Makes Parks η οποία κυκλοφόρησε τον Ιούνιο στην Visionquest !!! KOMMATAΡΑ !

Jonny White & Nitin - La Cueva



Μπορει να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινο αλλα ο Καναδός Jonny White εχει πολλα χρόνια εμπείρια δουλευοντας σε διοργανώσεις events, σε δισκογραφικές και παίζοντας δίπλα απο μεγάλους djs... επισης πολυ μεγάλη είναι και η πορεια του επίσης Καναδού Nitin Kalyan ο οποιος ομως κινηθηκε μεταξυ της πατρίδας του και των Η.Π.Α. ....Αυτοι οι δύο λοιπόν παρουσίασαν στα τέλη του Μαρτίου το La Cueva, ενα πολύ δυνατό deep house track !!! Κυκλοφορεί απο την "μεγάλη" Καναδέζικη Νο.19 records

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Waifs Strays - Body Shiver (Hot Natured Remix)



Οι Αγγλοι Waifs Strays εμφανιστηκαν στο προσκήνιο το 2010 υστερα απο μια δεκαετια στη διοργανωση parties στο Bristol... δεν περασαν απαρατήρητοι απο τον Jamie Jones και τον Lee Foss και υπεγραψαν στην Hot Creations οπου τον Οκτωβριο του 2011 κυκλοφόρησαν το Βοdy Shiver...εδω σε remix απο Ηοt Natured , το προτζεκ των δυο ιδρυτων της Hot Creations.

Hardsoul feat. Ron Carroll - Back Together (Pete Herbert Mix)



Ωραίο house remix με στοιχεία disco του γνωστού Back Together που είχε κυκλοφορήσει το 2003 με την μαγική φωνη του Ron Carroll.... υπευθυνος ο Βρετανός Pete Herbert.

Jessica 6 - White Horse (Eli Escobar Remix)



Ενα απο τα καλύτερα κομματια που κυκλοφόρησε το 2011 ήταν το White Horse της Jessica 6, λογικό να γίνουν και αρκετα remixes καθως το κομματι έκανε τεραστια επιτυχια σε ολόκληρο τον κόσμο, εμεις ξεχωρίσαμε το remix του Αμερικάνοου Eli Escobar . . . .

Calor and Mike Gill - Carte Blanche (Original Mix)



Μια κυκλοφορία της Hot Waves η οποία πέρασε απαρατήρητη τον Νοέμβριο του 2011, αλλα ξαφνικά βρέθηκε στο προσκήνιο! Πολύ ωραίο tech house απο δύο Βρετανούς νεαρούς που μεγαλώνουν στο Ανατολικό Λονδίνο....

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Doctor Dru & Adana Twins - Anymore (Original Mix)



Δυο ανερχόμενα ονοματα της deep house απο την Γερμανία παρουσίασαν ακόμη ένα πολύ καλο deep house track με λίγο jazzy ήχο στην Baalsaal Records...μετα το Juicy Fruit που σας είχαμε παρουσιάσει ακόμη μια πολύ καλη συνεργασία !

Metronomy - Loving Arms (Soul Clap's Shake A Leg mix)



Αυτοι οι Soul Clap ότι και να πιάσουν στα χέρια τους το κάνουν "χρυσό"...αλλό ένα ωραίο remix στο Loving Arms του Βρετανικού electro-pop συγκροτήματος Metronomy...ότι πρεπει για τέτοιες βραδυνές ώρες :)

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Pryda vs Empire of The Sun - Mirage of people




Tommorowland..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wamdue Project - King Of My Castle (Sol Element & Dimi Stuff R14 SpiritOfLove mix)


Το πρωτοσυναντήσαμε το 1999 μέσα από τις κυκλοφορίες της Planetworks επί εποχών Kingsize! Έχει «φρεσκαριστεί» αρκετές φορές από τότε, και πολύ πρόσφατα το βρήκαμε και σε αυτό τοversion. Πιθανότατα το track δε θα κυκλοφορήσει επίσημα. Κακώς γιατί το συγκεκριμένο mix είναι από τα καλύτερα “King of my castle” που έχουμε ακούσει!

Ruben Moreno Oscar Yotomi Rad Wolf feat Inmagine - Stars falling down (Paco Maroto & Xavi Tor remix)


Κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2009 από την House records. Το “Stars falling down” συμπεριέλαβε και ο Ανδριανός Παπαδέας στο tracklist της συλλογής “Concealed truth 3” που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2010.

fat freddy's drop - the raft


Polu kalhmera sas

Uner - Nuribo (Audiojack Remix)



O Ισπανος Uner είναι απο τα ανερχόμενα αστέρια στην ηλεκτρονική σκήνη της χώρας του, παίζοντας μεταξύ deep και tech ήχους έχει ήδη κυκλοφορήσει αρκετές παραγωγές σε μεγάλες δισκογραφικές 2020 Vision, Get Physical, Defected.... το συγκεκριμένο remix φέρνει την υπογραή του γνωστου Αγγλου Audiojack και κυκλοφορεί στην Αγγλική Gruuv !

Burnski and MANIK - You Know What Its Like



Ολοκαινουργια παραγωγή απο 2 Αμερικάνους παραγωγούς, τον αγαπημένο μας MANIK (υπέροχα dj sets, μην χασετε την ευκαιρια να ψαξετε καποια απο αυτα :) ) και τον γνωστό Burnski, κυκλοφόρησε στις 2 Απριλίου 2012 στην Γαλλική Real Tone Records.

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Depeche Mode - World In My Eyes (Cicada Edit)




Το Μάρτιο του 1990 οι θρυλικοί Depeche Mode κυκλοφόρησαν το έβδομο κατά σειρά album τους “Violator”. Η παρέα του Dave Gaham είχε τότε γράψει το καλύτερο κατά πολλούς album της, καθώς εκτός από το “Enjoy the silence” και το ”Personal Jesus”, είχε επίσης ξεχωρίσει και το “World in my eyes” το οποίο ακούμε σε ένα αρκετά ενδιαφέρον edit από τον Cicada, γνωστό για την ικανότητά του να μεταμορφώνει rock και pop κομμάτια σε καθαρά χορευτικά.

Nikos Diamantopoulos - Beautiful




Καταπληκτικό κομμάτι από έναν ''μεγάλο'' έλληνα παραγωγό,το Νίκο Διαμαντόπουλο..Enjoyy..

Moloko - The Time Is Now (Joe and Will Ask Vs Kiwi Remix)




Πολύ ωραίο remix του ''The Time Is Now''..

Mandy & Booka Shade - Body Language

.

Υπερκομματάρα από τα 00’s!! Τον Απρίλιο του 2005 το Γερμανικό δίδυμο των Booka Shade σε συνεργασία με ένα άλλο δίδυμο, αυτό των M.A.N.D.Y. κυκλοφόρησε το “Body language”, ένα από τα καλύτερα progressive house tracks της περασμένης δεκαετίας. Label η Get Physical records. Do you remember “Body language”???

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

James Benitez - Dub Chaser


James Benitez και “Dub Chaser”!! Στην ουσία η συνέχεια του “Star chaser”, track το οποίο αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του Benitez! Κυκλοφόρησε μόλις σήμερα στην Strangelove records.

We love Spring Mix by RealProg

Πατήστε το PLAY και απολαύστε 50 λεπτά απο την αγαπημένη μας μουσική...επίσης μπορείτε να δείτε την tracklist του set !!

Tiger Stripes - Crossroads (Original mix)


Μουσικάρες από τη μακρινή Σκανδιναβία…! Ολόφρεσκος ήχος από Tiger Stripes, ερχόμενος από Στοκχόλμη μεριά! Πίσω από το project κρύβεται ο Mikael Nordgren, ο οποίος έχει να παρουσιάσει συνεργασίες με Adam Beyer, Sasha, John Digweed, Carl Craig και πολλούς άλλους. Το “Crossroads” κυκλοφόρησε στις 5 Μαρτίου στην My favorite robot, ενώ πολύ καλό edit αποτελεί και το Phonogenic Stripstrumental.

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Lana Del Rey - Video Games (Nikonn Remix)




Άλλο ένα καταπληκτικό remix του ''Video Games''.. Enjoyy..

Soul Clap - Dreams



Aκόμη ένα απίστευτο edit των Αμερικάνων Soul Clap...μετα το "I need your lovin" και το "Wicked Games" που σας εχουμε παρουσιασεί απο εδώ...μεταφερόμαστε στο 1977 όπου και κυκλοφόρησε η κομματαρα "dreams" των "Fleetwood Mac", οι Soul Clap γι αλλη μια φορα δείχνουν το μοναδικό τους ταλέντο!

Rayko - Inside Out (original mix)




O Ισπανός Rayko επηρεασμένος απο disco και house ήχους, παρουσίασε στα τέλη του 2011 ένα edit του θρυλικου κομματιού των 80's "upside down" της Dianna Ross ....ότι πρεπει για ξύπνημα :)

Dido - Don't Believe In Love (Dennis Ferrer Objektivity Mix)



Καλο μήνα σε όλους....ξεκινάμε με ταξίδι στο 2008, και το remix του μεγάλου Dennis Ferrer σε μια απο τις σημαντικότερες φωνές της παγκόσμιας μουσικής την αγαπημένη Dido !!