Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Walker & Royce - You're Not Welcome




you ARE welcome..Enjoyy..

Chopstick & Johnjon - Listen

Yπέροχες μουσικές απο ένα δίδυμο που μας εχει συνηθίσει σε τέτοιες, μετα το "keep on keep in on" αλλη μια υπέροχη κυκλοφοριά στην Suol records , κυκλοφορησε στις 15 Ιουνίου απο τον Βιετναμεζο Chopstick και τον Γερμανό JohnJon !  

Robosonic - Worst Love (Doctor Dru Remix)

Κυκλοφόρησε στις αρχές Μαΐου απο τους Γερμανους Robosonic σε μια απο τις αγαπημενες μας δισκογραφικές...την Off Recordings ! Για άλλη μια φορά εξαιρετική deep house release γι αυτο το label....εμεις προτειμούμε το remix του επίσης Γερμανου Doctor Dru !

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Perseus - Seychelles



Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η ζέστη πραγματικά ανυπόφορη. Ο τίτλος του κομματιού από μόνος του μας κάνει να ονειρευόμαστε διακοπές σε εξωτικά μέρη. Πολύ δροσιστικός ήχος με εξαιρετικά vocals!! Enjoy ..

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Kolombo & DeMarzo - Darling (Original Mix)



Στα μέσα Μαίου η Noir κυκλοφόρησε μια ακόμη καταπληκτική συλλογή με τίτλο “Second chances and new romances”. Αποτελείται από 8 tracks παραγωγών όπως οι Audiojack, Finnebassen και Larse. Εκεί βρίσκουμε και το πολύ καλό “Darling” των Kolombo & DeMarzo! Nice track, nice compilation!

MusicInDespair - Summerish - Sexy - Groovy compiled by Konstantinos


Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Bo Saris-She's On Fire (Maya Jane Coles Remix)


Άλλη μια απίστευτη δουλειά από Maya Jane Coles! Το "She's on fire" μας έρχεται από Bo Saris, με τη Βρετανίδα παραγωγό να το ρεμιξάρει άριστα! Κυκλοφόρησε στα μέσα του περασμένου μήνα, ενώ πίσω από την παραγωγή βρίσκεται ο Deetron.

Damian Lazarus - Diamond In The Dark (Damian Lazarus Club Version)

Απογειωτικό!! Πίσω στις αρχές του 2010, όταν ο original εκπρόσωπος του είδους Damian Lazarus δημιούργησε αυτήν την κομματάρα! "Diamond in the dark" με release στη Get physical. Κλασική Γερμανική electro, techno παραγωγή, με ένα από τα κορυφαία labels να τη συνοδεύει.

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Silicone Soul - Feeling Blue



Ποιο καλοκαιρινό δε γίνεται… Silicone Soul στα «καλά» τους, με ένα υπέροχο track που κυκλοφόρησαν το 2005 στην Soma Quality recordings. Το “Feeling blue” εκτός από το 12’’ mix που ακούμε κυκλοφόρησε και σε 5 ακόμη versions, το original όμως δεν αλλάζεται για κανένα λόγο!!

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Echonomist - Real Love Feat. Mz Sunday Luv



Κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Νοέμβριο στην Dessous Germany. Ελληνική παραγωγή με απίστευτο vibe. Το tracklist, εκτός από το original mix που ακούμε, συμπληρώνεται από τα San Soda remix, revisited edit, και true love mix ενώ bonus track αποτελεί το “Give and receive”. Άλλη μια πολύ καλή δουλειά από Έλληνα dj και παραγωγό. SYLD!

NTFO & Karmon - Nobody Else (Original Mix)


Το περιμέναμε καιρό και δεν λέμε να το χορτάσουμε!!! So fresh tune, άλλη μία φανταστική δουλειά από NTFO & Karmon. Φανταστικό ..

Digitalism - Encore (Solomun remix)


Εκπληκτικό remix και πάλι από τον βασιλιά Solomun ..

Livin R & K Mass Feat Joan Kolova - Come Into My World (Christos Fourkis Deep Love Mix)




Άκρως καλοκαιρινό remix απ' τον Christo Foukri..Enjoyy..

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Mario Basanov - We Are Child Of Love




Εκπληκτικό κομμάτι από τον Mario Basanov..Μετά την deep house εκδοχή του,ανεβάζουμε και το oRiginal track που μας αρέσει εξίσου..Enjoyy..

Shenoda - Chasing Clouds


New Deep House song .. εξαιρετικό κομμάτι από Shenoda

Kate Simko - Go On Then feat. Jem Cooke

Σπουδαια κυκλοφορία απο την αγαπημένη μας Leftroom records... η Αμερικανίδα παραγωγός Kate Simko δημιουργεί ενα υπέροχο deep house track με φωνητικά που είχαμε να θαυμάσουμε εδω και καιρό ....κυκλοφόρησε στις 28 Μαΐου 2012 .... enjoyyyyy !!!

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Mosca - Eva Mendes

O Βρετανος ανερχομενος DJ/παραγωγος Mosca κυκλοφόρησε στις 28 Μαΐου μια πολύ δυνατή δουλεια στην Hypercolour....το όνομα πραγματικά ενδιαφέρον όσο και το κομμάτι :)

Claude Challe - Orgasmus (Encore une fois mix)



Dj, συνθέτης, ραδιοφωνικός παραγωγός, ιδιοκτήτης αρκετών club στο Παρίσι, και το σημαντικότερο, εμπνευστής και δημιουργός της θρυλικής σειράς συλλογών “Buddha bar”.
Ο λόγος για τον Claude Challe, ο οποίος το 2003 έκανε μία από τις καλύτερες παραγωγές του. “Orgasmus”, με αρκετά lounge original edit, και σίγουρα πιο δυνατό “Encore un foismix.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Hector Couto - Lost Keys (Original Mix)

H Deep House όπως ακριβως πρέπει να είναι ....απο τον Ισπανό νεαρό αλλα αναγνωρισμένο DJ hector couto ...που μας εχει ήδη επισκεφθει , το κομματι κυκλοφορησε 15 Μαιου στην "τρανή" Noir Music .

Cameo - Word up



Παραγωγή καλοκαιριού 1986. Great song από τους Cameo! Το “Word up”, που τους έκανε ευρέως γνωστούς στο μουσικό στερέωμα, το βρίσκουμε στο ομώνυμο album τους πίσω από το οποίο βρίσκεται ο Larry Blackmon.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Kraak & Smaak - Squeeze me




Εξαιρετικό προ τριετίας κομμάτι από τους Kraak & Smaak..Enjoyy..

Sono - Keep Control (Eats Everything Rework)

Yπέροχο remix σε ένα απο τα σημαντικότερα κομμάτια που κυκλοφόρησαν ποτέ ....ο Eats Everything μας ερχεται απο το Μπριστολ της Μεγαλης Βρετανιάς και ήδη -πολύ γρήγορα- έκανε αισθητή την παρουσία του. Ακύκλοφόρητο αυτο το rework αλλα πραγματικά υπέροχο !

Prince- When Doves Cry (Finnebassen remix)

Αλλη μια πολύ καλη δουλεια για τον πολυ γνωστό πλέον Finnebassen ....o Noρβηγος remixαρει μετα την Aaliyah και τον πολύ γνωστό Prince, σε ενα πολυ καλο remix το οποίο ακομή δεν έχει κυκλοφορησει επίσημα!

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Silicone Soul - Right On, Right On (Matthias Tanzmann Remix)

Εδώ έχουμε remixαρα ενός απο των πιο αγαπημένων μας κομματιών όλων των εποχών !!! Kυκλοφόρησε 21 Μαΐου στην Soma Records απο τον γνωστο Γερμανό Tanzmann !!!!

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Gabriele Carasco - The Piano



Το απόλυτο καλοκαιρινό κομμάτι! Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα που σου δημιουργεί το συγκεκριμένο τραγούδι!! Απλά και κατανοητά.. Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο !!!

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Oxia - Harmonie (Original mix)



Γαλλική παραγωγή από τον Oxia. Τον μάθαμε το 2006 με το “Domino”, ενδιάμεσα παρουσίασε πολλές και αρκετά αξιόλογες δουλειές κυρίως σε αρκετά πιο tech ύφος, και την Άνοιξη του 2012 επανεμφανίζεται με έναν αρκετά ποιοτικό ήχο. Release έγινε στις 26 Μαρτίου στην InFine, σε ένα βινύλιο το οποίο κυκλοφόρησε σε limited edition. Καταπληκτικό!

Misstress Barbara - Dance Me To The End Of Love (Original Mix)



Leonard Cohen για αρχή πηγαίνοντας πίσω στο 1984, και στη συνέχεια 17 επίσημες εκτελέσεις, και σίγουρα πολλές άλλες ακυκλοφόρητες για το “Dance me to the end of love”. Μία από τις 17 είναι και αυτή της Misstress Barbara. Κάνει το track απογειωτικό, και σύμφωνα με τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο, ένα από τα καλύτερα στο χώρο του τα τελευταία χρόνια. Ακούστηκε παντού το καλοκαίρι του 2009, μέσα από το album Im no human” της Καναδής Dj και παραγωγού. Το “Im no human” παρεμπιπτόντως, απέσπασε και το βραβείο του “Best electro album of the year” για το 2009. 

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Room 5 feat. Oliver Cheatham - Make Luv (Extended Version)



Πίσω στο 2003 με απόλυτα καλοκαιρινό track. Το “Make luv” είχε κυκλοφορήσει στην Positiva, με τους Room 5 να διασκευάζουν το “Get down Saturday night” του Oliver Cheatham, τραγούδι του 1983, μέσα από το δεύτερο album του τελευταίου με τίτλο “Saturday night”.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

David Morales and Roisin Murphy - Golden Era



Δεν έχουμε πιο version να πρωτοακούσουμε! Super hit από τον τεράστιο David Morales! Επιστρέφει με καταπληκτική συνεργασία με τη φωνή των Moloko, που δεν είναι άλλη από αυτή της Roisin Murphy. Το “Golden era” ακούστηκε από το Φεβρουάριο, επίσημα όμως κυκλοφόρησε στις 22 Μαίου στην Ultra records, σε ένα single που αποτελείται από 7 διαφορετικά versions. “Directors Cut Episodic mix” και “Dripmasters dub” για αρχή... Feel the vibe!