Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

MID Mix




Tracklist


1)Claptone - Cream (Original Mix)
2)Bo Saris - She's On Fire (Maya Jane Coles Remix) 
3)Chopstick, Johnjon - Listen (Original Mix)
4)Solomun - Kackvogel (Original Mix)
5)Doctor Dru - The Voice Of Dru (Original Mix)
6)Finnebassen - Touching Me (Original Mix)
7)Adam Port - Someone to love (Original_mix)
8)Oscar G. - Hypnotized feat Stryke (Climbers Remix)
9)Mario Basanov - We Are Child Of Love (The Mekanism Remix)
10)Lovebirds, Novika - This Time (Gorge Remix)
11)Maceo Plex - Deez Nuts
12)Mercury - Old Mans House (Original Mix)
13)Totally Enormous Extinct Dinosaurs - Stronger (Miguel Campbell Club Mix)
14)Solomun's Candyman - Knockin' Boots
15)Infinity Ink - Infinity
16)Jimmy Maheras - Space jam (Matt Tolfrey mix)
17)Black - Wonderful Life (Kenny Ground & Dave Martins Bootleg)



Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Old Man's House - Mercury




ΘΕΙΚΟ κομμάτι με απίστευτα φωνητικά..Enjoyy..

Luca C & Brigante Feat. Roisin - Flashlight (Solomun Remix)


Κοιτάξτε απλά τα ονόματα που συμμετέχουν στο τραγούδι και είναι απλά βέβαιο πως θα κολλήσετε μαζί του. Luca C & Brigante συνθέτουν και πάλι φανταστικά, τα φωνητικά της Roisin Murphy (ή αλλιώς Moloko όπως την πρωτογνωρίσαμε) όπως και το remix του μοναδικού Solomun απογειώνουν ΑΠΛΑ το κομμάτι .. Πιο FRESH TUNE δεν γίνεται ...

David August - To All The Ladies (original mix)

Είναι σίγουρα απο τους καλύτερους παραγωγους deep house μουσικής αυτη τη στιγμή , ο λόγος για τον Γερμανο David August.... η τελευταια του δημιουργια κυκλοφόρησε στην επισης Γερμανική Diynamic Records , μια απο τις πολυ καλες δισκογραφικές, και παρουσιάστηκε στις 17 Ιουλιου....ακόμη μια εκπληκτική δουλειά!!!

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

SlimPhatty - Break My Heart (Original)


Eνδιαφέρον disco -nu house απο ένα καινουριο duo που εμφανίστηκε στην Μεγάλη Βρετανία...το κομμάτι κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2012 στην Planet Acetate Records....

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Adam Port - Someone To Love (Original Mix)


Το ακούσαμε το φθινόπωρο του 2011 από Mary J Blge, και λίγους μήνες μετά, στις αρχές του 2012 ο Adam Port από RnB το μετατρέπει επιτυχέστατα σε house tune. Πολύ καλό το πείραγμα από το Γερμανό DJ και παραγωγό. Release έγινε στα τέλη Ιανουαρίου στην Keinemusik.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Crazy P - Never Gonna Reach Me (Hot Toddy Remix)



Εγγύηση οι Crazy P, εγγύηση και ο Hot Toddy! Με τη βοήθεια του δεύτερου το συγκεκριμένο version γίνεται ακόμη καλύτερο από το original mix. Άκρως καλοκαιρινό, σε 2 μήνες συμπληρώνει ένα χρόνο κυκλοφορίας στη Not on Label.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

NiCe7 - Back To 90 [Original Mix]

Ακομη μια δυνατή και ολοκαινουργια (Ιούνιου) κυκλοφορία της Noir Records....οι Ιταλοι γνωρίζουν την house καλύτερα απο τον καθενα....ετσι και το duo Nice7 που μας ταξιδεύει με έναν ήχο ξανά στην αγαπημένη μας δεκαετία ...τα 90's ....LET'S GO BACK....

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Betoko - Raining Again (Original Mix)



Στα μέσα Ιουνίου κυκλοφόρησε στην Diynamic ένα καταπληκτικό EP αποτελούμενο από 3 tracks, το τελευταίο εκ των οποίων είναι αυτή η καταπληκτική παραγωγή του Betoko. Μεξικανική παραγωγή με το δημιουργό να μας έρχεται από το Μεξικό. Ο κατά κόσμον Alberto Cohen δημιούργησε το “Raining again”, tune με απίστευτο vibe και ακόμη καλύτερα vocals. Ενδεικτικό το γεγονός πως με το track έχει ασχοληθεί και ο Solomun…!

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Lana Del Rey - Blue Jeans (MK Darkest Mix)

Ενα απο τα πιο επιτυχημένα κομματια της χρονιάς, το οποίο το έχουμε ακούσει σε πάρα πολλα remixes, είναι το Blue Jeans της κορυφαιας Lana Del Rey! Εδω ακούμε ενα ρεμιξ που κυκλοφόρησε στις 3 Ιουλίου 2012 στην Polydor.

Erik Christiansen - Cosmic Girl (Fabo remix)

Μπορει το όνομα του να μην λέει και πολλά αλλά η πρώτη κυκλοφορία του Βρετανού Erik Christiansen δεν πέρασε απαρατήρητη απο πολλά ονόματα της deep house ...το κομμάτι κυκλοφορησε στις 20 Ιουνίου του 2012 στην Βραζιλιάνικη Payperview,  ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Βραζιλιάνος Fabo που επιμελείται και του remix.

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Duke - So In Love With You (Rizon Jojo & Duke Remix)

Πολύ καλό remix  της γνωστης κομματάρας που κυκλοφόρησε το 1994 απο τον Duke.... "υπευθυνοι" δυο Ελληνες ο Jojo και ο Duke !!

Hector Couto - Love me

Για άλλη μια φορά ο Ισπανός Couto δημιουργεί ενα πολυ ωραιο tech house κομματι , το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του '12 στην Brise Records αλλά είναι τόσο πολύ καλοκαιρινό !!

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Blond:ish - Lonely Days (Hunter Game Remix)



Magic sound για άλλη μια φορά από Blond:ish! Το “Lonely days” κυκλοφόρησε στα μέσα Μαρτίου στην ΝΜ2. Η παραγωγή μας έρχεται από τη Δανία, και εκτός από το Hunter game mix  που ακούμε, το βρίσκουμε σε original mix, Climbers mix και Re.you mix. Enjoy it!

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Climbers - 2 Come Back

Αλλη μια πολυ καλή κυκλοφορία απο τους Μεξικάνους Climbers... προκειταί να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου στην Culprit ...για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν πως είναι απο τα καλύτερα σχήματα στην deep house ....RESPECT !!!

Saschienne - Unknown ( Dixon remix)

Eδω έχουμε κομματάρα , στην πιο minimal Κompakt, καθαρά Γερμανικη παραγωγή απο Saschienne και Dixon ...κυκλοφόρησε τέλη Μαΐου ...απολαύστε το!

Lauhaus & Kabale und Liebe - Hiphouse (Original Mix)

Κυκλοφόρησε απο την κορυφαία Rejected τον Απρίλιο του 2012, πολυ καλο tech house κομμάτι που ακούγεται αρκετά αυτο το καλοκαίρι ...υπευθυνοι οι Ολλανδοι Lauhaus και  Κabale γνωστοι στον χωρο της tech και της techno !