Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Frank Ocean - Pink Matter (Manik Skeleton Rework)

ΕΚΠΛΗΚΤΙKΟ Απλά !!! Το καλύτερο soundtrack για την σημερινή πανσέληνο, ο μοναδικός MANIK , ο ιδιαίτερος αυτός παραγωγός απο τις Ηνωμενες Πολιτείες , κάνει ένα πραγματικά υπέροχο edit  στο κομμάτι  του Franck Ocean...το κομμάτι είναι whitelabel και ελεύθερο για download.

Sharam Jey - Here I Come!

"Ready Or Not, Here I Come, You Can't Hide....Gonna Find You and Take it Slowly" ....oι περισσότεροι απο εσάς έχετε τραγουδήσει την κομματάρα Ready or Not του αμερικάνικου hip hop  συγκροτήματος The Fugees που κυκλοφόρησε το 1996 !!!

Eδω ακούμε ένα remix του συγκεκριμένου  απο τον πολυ γνωστο Γερμανό dj/producer Sharam Jey το οποίο κυκλοφόρησε στις 27 Αυγουστου 2012 στην Bunny Tiger. ΥΠΕΡΟΧΟ !

Jin Choi - You`ve done me wrong


Κομματάρααααααααα ... Enjoy !!!!

Him Self Her - Gone Too Long (Original Mix)




Ολοκαίνουρια κομματάραα..Εξαιρετικά φωνητικά.. Enjoyy..

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

INXS - Need You Tonight ( Wehbba 'Sound Perspective' edit )

REMIXάρα !!! Ένα απο τα σημαντικότερα κομμάτια όλων των εποχών, το Need You Tonight των κορυφαίων INXS που κυκλοφόρησε το 1987 , επέλεξε ο Βραζιλίανος Wehbba και έκανε το συγκεκριμένο απίστευτο edit που θα σας κάνει σίγουρα να χορέψετε :) . Ο Wehbba έχει καταξιωθεί τα τελευταία χρόνια με πάρα πολλές παραγωγές αλλα και remixes σε πολλα κομματια κυριώς στην tech σκηνή!

Crazy P - Open For Service (Hot Toddy Remix)


Crazy P και Hot Toddy συνεργάζονται ξανά και το αποτέλεσμα είναι το παραπάνω. Καλύτερα να ακούμε παρά να μιλάμε!!! Enjoy..

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Sacrifice by Mark Fanciulli

O Mark Fanciulli , αδελφος του γνωστού Nic Fanciulli και ιδρυτή της Saved Records, ακολουθεί και αυτος μια λαμπρή καριέρα ως dj/producer δημιουργόντας "δυνατούς" tech house ήχους, τον Φεβρουάριο του 2012 κυκλοφόρησε το (κατά την αποψη μας) καλύτερο κομμάτι του το οποίο βρέθηκε σε άπειρα sets κορυφαίων djs ..... σας καλούμε λοιπόν να "sacrifice" λίγο απο τον χρόνο σας και να το ακούσετε ΔΥ ΝΑ ΤΑ ! ! !

Duke Dumont - Street Walker (Original Mix)


Βρωμιά ..

Fur Coat feat. Stee Downes - Going Nowhere



  Συνεχίζει τις πολύ καλές παραγωγές ο Fur Coat; που μετά το "You and I", θα μας καθηλώσει και με το "Going Nowhere".

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Erik Christiansen - Cosmic Girl (Original Mix)


Έχουμε παίξει remix του και έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει η original version του. Απλά εκπληκτικό !!!

Miguel Campbell - Not That Kind of Girl


Άλλο ένα bomb track από τον Miguel Campbell. Δυστυχώς προς το παρόν θα πάρουμε μια ικανοποιητική ηχητική γεύση και όχι ολόκληρο το κομμάτι. Προς αναμονή λοιπόν ενός κομματιού που θα κάνει πάταγο ..

Luca C & Brigante feat. Robert Owens - Tomorrow Can Wait (Original Mix)


Μετά τα "Flashlight" και "Different Morals" οι Luca C & Brigante ξαναχτυπούν. Εξαιρετικό track για ακόμα μία φορά.

Elijah Collins and T J - I Used To Feel Alright




Super funky κομματάρααα..Enjoyy..

GoodBye Summer '12 SETS

Δυο σετάκια  (Part 1 και Part 2 ) με μερικά απο τα καλύτερα tracks που ακούσαμε το καλοκαίρι που φεύγει.... Αποκλειστικά για εσάς απο εμάς με τις καλύτερες ευχές για τον χειμώνα που έρχεται .... ENJOY GOOD MUSIC

Part 1 - On the Beach


Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Nicolas Jaar - Let's Live For Today (Edit)


'Εχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο ανεξάντλητο ταλέντο του Αμερικανο-Χιλιανού Nicolas Jaar. Με το Let's Live For Today πραγματοποιεί κάτι το αδιανόητο. Καταφέρνει να μετaμορφώσει μουσικά ένα κομμάτι θρύλο, ένα τραγούδι πραγματικό αριστούργημα της folk rock σκηνής από τους "The Grass Roots" με τίτλο Let's Live For Today(1967) σε ένα εκπληκτικό deep house κομμάτι. Το αποτέλεσμα απολαυστικό, ανατριχιαστικό, ανεπανάληπτο!! EnJoY ..

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Lee Curtiss - I Can Make Your Body Twitch


Eνας απο τους καλυτερους Αμερικάνους παραγωγους, με καλυτερη στιγμη του I can hear you Arthur , ο Lee Curtiss δημιουργεί ένα ακόμη πολυ ωραίο track ..το κομματι είναι ακόμη ακυκλοφόρητο και δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα γίνει η επίσημη κυκλοφορία του

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Candyman - Knockin Boots (David August Bootleg

 

 Δυστυχως δεν μπορουμε να το βρουμε ακόμη ολόκληρο...προκειται για ένα πολυ καλό remix του αγαπημένους μας τον τελευταιο χρόνο David August στην πολυ μεγάλη επιυχία του 1990 , το Κnockin boots, το οποιο βρισκόταν για 23 ολόκληρες εβδομάδες στo Βillboard Top 100 της συγκεκριμένης χρονιάς.... δεν υπαρχουν ακόμη πληροφορίες για το αν θα κυκλοφορησει το συγκεκριμένο track επισημα η αν θα μείνει bootleg!

Francesca Lombardo - Sofiel (Original Mix)



Το EP λέγεται “Changes” και κυκλοφόρησε στη θαυματουργή Crosstown rebels. 4 tracks, με το τελευταίο και καλύτερο να λέγεται “Sofiel” και να κυκλοφορεί στις 16 Ιουλίου. Βρετανική παραγωγή από την Francesca Lombardo σε deep tech ύφος.

Jordan Peak - Move With It (Huxley Warehouse Dub)



Από τις περιπτώσεις που το remix κάνει το track ακόμη καλύτερο από το original! Ειδικά όταν remixer είναι ο Huxley. Jordan Peak και “Move with it” σε μια άκρως ενδιαφέρουσα κυκλοφορία της Klasse recordings. Το release έγινε στις 30 Απριλίου.

Monte - True (Original mix)



Μια ομάδα που ονομάζεται Jeudis friends αποφάσισε στις αρχές Ιουλίου να κυκλοφορήσει ένα EP αποτελούμενο από 3 tracks. Η ομάδα αυτή έχει να κάνει με τους πασίγνωστους Doctor Dru και Adana twins. Το καταλαβαίνουμε και από το ύφος του “True” άλλωστε. Δημιουργοί οι Monte σε μια super παραγωγή με release από την Jeudi records.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Karmon - Wowshit (Original Mix)

Αν δεν μπορείτε να βάλετε τέρμα την ένταση, παρακαλούμε μην το ακούσετε :) !! Είναι ίσως το κομμάτι που ακούστηκε περισσότερο σε ολόκληρο τον κόσμο για το καλοκαίρι του 2012... ο Ολλανδός Karmon παρουσίασε στην κορυφαία Diynamic Records , στις αρχές ιουνίου ένα απο τα κορυφαία κομμάτια της χρονιάς !

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Niko Schwind - All I Want

O Niko Schwind είναι ακόμη ένας Γερμάνος που άφησε την "παραδοσιακή" tech σκηνη της χώρας και αποφάσισε να παραγεί πιο deep sounds... εδω ακούμε την καλύτερη στιγμή του, που κυκλοφόρησε στις αρχες Ιουλίου στην Stil Vor Talent. Πολύ καλή δουλειά !!!

Finnebassen - Bleedin Out

Eίναι τρελός ο Νορβηγός.....!! :) Δεν χρειάζεται να σας πούμε πολλά για το νέο αστέρι της deep house σκηνής, μετά απο το If your girl only knew και το touching me ακόμη ένα υπέροχο και deep για deep track απο τον μέτρ Finnebassen....κυκλοφορεί απο τις 6 Αυγούστου στην House of Dikso.

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Tomaz & Filterheadz - Sunshine (Uto Karem Remix)

Eίναι σίγουρα απο τα κορυφαία κομματια που κυκλοφόρησαν ποτέ .... το 2002

οι Tomaz και Filterheadz κυκλοφορουν το Sunshine στην Intec και το συγκεκριμένο track γίνεται σταθμος στην ιστορία της techno μοσικής, στις αρχες Αυγούστου κυκλοφόρησαν απο την 1605, 6 νέα remixes... εμεις ξεχωρίσαμε το remix του γνωστου Iταλου Uto Karem και σας το παρουσιάζουμε!

Sis - Faces ( Original Mix )

Eντάξει αφού βλέπετε κυκλοφορία απο Crosstown Rebels καταλαβαίνετε .... ενας απο τους σημαντικότερους παραγωγους της tech σκηνής, ο Γερμανος με Τουρκικες ρίζες SIS αφήνει για λίγο τον αγαπημένο του ήχο και κινείται σε πιο deep μονοπάτια...το αποτέλεσμα τον δικαιώνει και για άλλη μια φορά κυκλοφορεί ένα πολυ δυνάτο track, απο τις 13 Αυγούστου μπορείτε να το αγοράσετε  !! !!

Fabo feat. Lostcause - Where I Stand (Karmon Remix)



KOMMATAΡΑ !! Σας εχουμε ηδη παρουσιασει 2 εκπληκτικά του remixes στο "We are the people" και στο "cosmic girl" ....καιρός να ακούσουμε την καινουρια του παραγωγή η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Αμερικάνικη Stranjjur αγνώστο ακόμη το πότε.... ΑΚΟΥΣΤΕ το ΔΥΝΑΤΑ !!!!

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Depeche Mode - Everything Counts (Luis Leon Unemployed Bootleg)

Eνα απο τα σημαντικότερα tracks των κορυφαιων depeche mode που κυκλοφόρησε στο Αλμπουμ "Construction Time Again ", το 1983, έπεσε στα χέρια του Περουβιανού νεαρού παραγωγού Luis Leon και το αποτελέσμα μας αφήνει ικανοποιημένους !!!

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Maetrik - The Poem (Original Mix)

  Είναι ένας απο τους καλυτερους παραγωγούς στον κόσμο, ο Maceo Plex ή αλλιώς Maetrik ότι δημιουργεί είναι "χρυσός" ... και το Poem είναι ακόμη μια απόδειξη για το τι μπορεί να κάνει !! Σε ποιο tech ρυθμους απο οτι τον εχουμε συνηθήσει το κομματι απλά τα σπάει και κυκλοφορει στην Ellum Audio απο τις 13 Αυγουστου !

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Franck Roger - Spread Love (Original Mix)

Eνας απο τους καλύτερους Γαλλους house producers .... ο Franck Roger "θυμάται" το "I want to spread love" και του δίνει μια πιο deep υφή ....το αποτέλεσμα πολύ καλό !!! Κυκλοφορεί απο τις αρχες ιουλίου στην Circus Company 

NiCe7 - Time To Get Physical (Original Mix)



Release Date
: 2012-06-11
Artist: Nice7
Track Name : Time to get Physical
Genre: Deep House

BOMB !!!! Oι Ιταλοί Nice7 μετά το "Back to 90's" που σας παρουσιασαμε πρόσφατα, ξαναχτυπάνε με ένα εκπληκτικό deep house track... το κομμάτι κυκλοφόρησε στις 11 ιουνίου σε μια παο τις πιο σημαντικές δισκογραφικές, την Noir Music !!