Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Palov & Mishkin - Ambiente Tropical




Κυριακή μεσημέρι με Palov και Mishkin..Τι καλύτεροοο????Enjoyy..

Klangkarussell - Sonnentanz (original mix)



Νομίζω ότι ειναι το κατάλληλο κομμάτι για να ξεκινήσει μια ηλιόλουστη Κυριακή... απίστευτος ήχος απο δύο νεαρούς Αυστριακούς με καταγωγή απο το "παραμυθένιο" Σαλτσμπουργκ !!! Το κομμάτι κυκλοφορεί απο τα τέλη Ιουλίου στην Γερμναικη Stir Vor Talent , μαζι με δυο πολυ καλα remixes απο Κellerkind και Οliver Koletzki... simply perfect !!!

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Depeche Mode - Personal Jesus (MKTL & Polyrhythm remix)



To ακούσαμε πρώτα απο τον μεγάλο Carl Cox, μετα σε sets των Louie Vega, Dixon , Quenntin Harris και απο τότε "συμμετέχει" σε πολλα sets γνωστών dj's ...πρόκειται για ένα πολυ ωραίο deep house remix στους αγαπημένους μας Βρετανούς Depeche Mode και σε ένα απο τα πιο επιτυχημένα κομμάτια τους το Personal Jesus (το οποίο κυκλοφόρησε το 1989) ... "υπευθυνοι" για το συγκεκριμένο remix ο πολύ γνωστός Ιταλός Tony Loreto , o Master Kev και οι Αμερικάνοι Polyrhythm....το κομματι κυκλοφόρησε σε μια απο τις μεγαλύτερες δισκογραφικές του κόσμου την Defected τον Απρίλιο του 2012.

Basti Grub - How Does That Grab You Darlin (Re-Edit)


Εκπληκτικό re-edit και πάλι από τον Basti Grub μέσα από την δισκογραφική HOEHENREGLER RECORDS. Το "How Does That Grab You Darlin" τραγούδι ορόσημο της επικής Nancy Sinatra(τίτλος και του ομώνυμου δίσκου της,1966) έφτασε ως το νούμερο 7 στο Billboard Hot 100 τον Απρίλιο του 1966. Απλά απολαυστικό..

Black Light Smoke - Lovework (DJ T. Remix)



Ακόμη μια πολυ καλή κυκλοφορία απο την αγαπημένη μας Get Physical (κυκλοφόρησε στις 15 Iουνίου 2012).... ο κορυφαιος Dj T κάνει ένα πολύ ωραίο deep house remix στο Lovework του νεαρού Αμερικάνου Black Light Smoke... ενά πολύ ωραίο κομμάτι για να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο μας :) E N J O Y !!!!

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Darius Syrossian- My Side Project (Original Mix)




Για να "ανεβαίνουμε" σιγά-σιγά καθώς πλησιάζει ένα υπέροχο weekend !! Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Βρετανό Darius Syrossian , καθώς είναι στο προσκήνιο της dance μουσικής απο τα 90's...στις 30 Ιουλίου του 2012 κυκλοφόρησε στην Καναδέζικη Mile end Records ένα πολύ δυνατό tech house track, το "My Side Project", με ένα πολύ funky house beat το οποίο μας θυμίζει παλαιότερες house κυκλοφορίες !!

Gossip - Get Lost




Η φωνή της "γεματούλας" κυρίας είναι καταπληκτική..Το έχουμε διαπιστώσει καιρό τώρα άλλωστε..Κομματάρα από τους "Gossip"..Enjoyy..

Bertine Zetlitz - Adore me (cricket mix)




Η Bertine Zetlitz είναι μια απο τις πιο γνωστές pop singers της Νορβηγίας , κυκλοφορεί album απο το 1997 μέχρι και σήμερα.... το 2002 κυκλοφόρησε το "Girl like you" αλλά η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας της ήρθε το 2000 όταν κυκλοφόρησε το ε κ π λ η κ τ ικ ό Adore me .... ένα φανταστικό κομμάτι το οποίο σίγουρα σε πολλούς απο εσάς ξυπνάει πολλές αναμνήσεις !!!! Ενα κομμάτι σταθμός , σε remix απο τους Νορβηγούς Cricket , για να ξεκινήσετε την Παρασκεύη σας :) :) καλημέρα....

Sepehr - Apple Bottoms (Original Mix)




Για να δούμε πόσοι δεν κοιμάστε... "δυνατό" deep tech house track απο έναν νέο Αμερικάνο παραγωγό τον Sepehr...μια bassline ικανή να ξυπνήσει όλο το τετράγωνο σας και πολύ ωραία vocals ένα κομμάτι για το peak time του πάρτυ σας :) .... pump up the volume !!!Kυκλοφορεί στην Καλιφορνέζικη Anabatic Records απο τις 5 Ιουνίου 2012.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αgoria @Mamacas,Athens 28/09/2012


Ο Γάλλος DJ και παραγωγός Agoria θα βρεθεί στα decks του Mamacas, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου. Μαζί του στα decks θα είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Best 92.6, Adrianos Papadeas, και ο Brouss. Ο Agoria δημιουργεί ατμοσφαιρική techno επηρεασμένος από τη jazz αλλά και τον ήχο του Detroit, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της Ευρώπης. Ξεκινώντας ως DJ και παίζοντας στα μεγαλύτερα clubs δίπλα σε κορυφαία ονόματα, εξελίχθηκε σε έναν από τους βασικούς εκπρόσωπους της γαλλικής σκηνής καθώς το όνομα του φιγουράρει πλέον στα περισσότερα φεστιβάλ της διεθνούς ηλεκτρονικής σκηνής. Ο Laurent Garnier αναφέρεται σε αυτόν ως τον διάδοχό του, αλλά και ως έναν από τους σημαντικότερους νέους καλλιτέχνες.


Ακούστε κάποιες απο τις δημιουργίες του:

Agoria - Dust (original mix) το αγαπάμε αυτό !!!!

Agoria - Les Violons Ivres [Original Mix]


Agoria - Speechless (original mix)


Agoria - Singing feat Scalde (Dixon Mix)

 

Agoria - Grande Torino

Djuma Soundsystem - Come Together (Original Mix)



To γνωστό duo Djuma Soundsystem απο την Νορβηγία έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην deep και tech μουσική σκηνή απο το 2003 που δημιουργήθηκε, αποκορύφωμα της το κορυφαίο Les Djinns... στις 6 Αυγούστου του 2012 κυκλοφόρησαν ακόμη μια πολύ καλή παραγωγή στην "μεγάλη" Καναδέζικη δισκογραφική My Favorite Robot Records, το Come Together !!! Μας αρέσει ...

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Michel Cleis - Mir A Nero



Eιναι τρελός ο Ελβετός είναι τρελόοοος .... ενάς απο τους ποιοτικότερους παραγωγούς στον κοσμο... γνωστός σε όλους απο την τρομερη επιτυχια του La Mezcla ...φέτος για άλλη μια φορα δημιουργησε ένα κομμάτι που έγινε ένα απο τα πιο δημοφίλη για φέτος στην Ibiza... για άλλους deep για αλλους tech ότι και να είναι ο ήχος του είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και τον λατρεύουμε !!! Kυκλοφορεί στην Γερμανικη Pampa Records απο τις αρχές Αυγουστου του '12.

Norman Doray and NERVO ft. Cookie - Something To Believe In

o Γάλλος Norman Doray σε ένα ''δροσερό'' κομμάτι με πανέμορφα φωνητικά από την Cookie

Levitation- more than ever people



Wake up you lazy people..... ίσως το ομορφότερο track για να ξυπνήσετε, ένας ύμνος της chill out μουσικής απο τους Γερμανούς Levitation, οι οποίοι απο την techno μουσική το "γύρισαν" στην chill out μόλις άλλαξαν την βάση τους και μετακόμισαν στην Ibiza... το κομμάτι κυκλοφόρησε το 1997 και απο τότε δεν έχει σταματήσει να ακούγεται πουθενά !!!!

Funky Green Dogs - Fired Up (Hot Since 82 Mix)




Old school 90’s, deep, all time classic… Κυκλοφόρησε στις 9 Σεπτεμβρίου πηγαίνοντάς μας ταυτόχρονα ακριβώς 15 χρόνια πίσω, όταν οι Funky Green Dogs μας χάρισαν τότε το καταπληκτικό “Fired up”. Track σταθμός, σήμα κατατεθέν της original house των 90’s, επιστρέφει το 2012 μεταμορφωμένο από τον Βρετανό Hot Since 82. Fantastic tune!

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Timos - One Of A Kind (Original Mix)




Πολύ ωραίο deep house track απο τον Γερμανό 28χρόνο Timos, ο οποίος εμφανίστηκε στην dance σκηνη το 2008, το κομμάτι κυκλοφορεί στην κορυφαία Δανέζικη δισκογραφική Noir Music απο τις 14 Μαΐου 2012 .... r e s p e c t ! ! !

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Hot Natured - Class (Full Original Mix)




Όπου Hot creations και κόλλημα! Σ’αυτήν τη δισκογραφική-θησαυρό συναντάμε και τις δουλειές των Hot Natured. Το “Class” κυκλοφόρησε και ακούστηκε στα τέλη του 2011. Enjoy it!

Ilario Alicante - Vacaciones En Chile




Ιταλός Dj και παραγωγός που το 2009 έγινε ευρέως γνωστός χάρη σε αυτό το release. “Vacaciones en Chile” από τον Ilario Alicante, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια ζει στο Βερολίνο χαρίζοντάς μας τις καταπληκτικές του παραγωγές από την πρωτεύουσα της ηλεκτρονικής μουσικής. Το track κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2009 στην Tenax recordings.

Do Santos - No Comprendo (Sideburn Remix)




‘Ηχος που μας έρχεται από την Ιταλία! Do Santos και “No Comprendo” σε μια αρκετά σύγχρονη tech house μορφή με το track να κάνει release τον περασμένο Ιούνιο στην “Hot fingers”. Εδώ σε Sideburn mix.

Ossie - Supercali (original mix)



Απο τον ήχο και μόνο του συγκεκριμένου track θα καταλάβετε πως ο Οssie κατάγεται απο την Αφρική....μεγάλωσε στην Μεγαλη Βρετανία και κυκλοφόρησε την πρώτη του δουλειά μόλις πέρσυ ..το συγκεκριμένο κομμάτι κυκλοφορησε στην αγαπημένη μας 2020Vision στις 30 Ιουλίου του 2012 και το λατρέψαμε... πολύ funky, δυνατό bass και μια "μυρωδιά" απο garage .... σίγουρα θα σας φτιάξει την διάθεση ! ! ! !!!

Veitengruber - Behind A Cigarette


Η μεγάλη Γερμανική σχολή κάνει και πάλι το θαύμα της. Μέσα από τη Movida Records ο Veitengruber μας παρουσιάζει το 2010 ένα εκπληκτικό κομμάτι. Πολλοί από σας θα αναρωτιέστε και δικαία θα το κάνετε, για το τι σας θυμίζει το εν λόγω κομμάτι. Φυσικά όπως μαρτυρούν και τα λόγια, πρόκειται για μια εκπληκτική διασκευή του "Seven Nation Army" των The White Stripes !!! Enjoy ..

Pretty Lights - Finally Moving (James Brown Remix)




Καλημέραα και καλή εβδομάδα να έχουμε..Εξαιρετικά χαλαρωτικό remix,οτι πρέπει για πρωινό Δευτέρας..Enjoyy..

Homework - Confessing (original mix)



To Ολλανδικό duo Homework, μας έχει συνηθίσει σε πολυ ποιοτικές κυκλοφορίες... μια απο αυτές είναι το "Confessing" το οποίο κυκλοφόρησε στις 2 Σεπτεμβρίου στην 2020Vision μια σπουδαία Βρετανικη δισκογραφική.... πολύ ωραία vocals και μία funky bassline σε ένα καταπληκτικό track...e n j o y !

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ivan The Terrible - My Love (Original Mix)




Ο Αμερικάνος Ivan the Terrible , χρησιμοποιεί την εκπληκτική φωνη της Leela James απο το κομμάτι της My Joy ,που κυκλοφόρησε το 2006 , και δημιουργεί ενά πολυ ωραίο track...κυκλοφόρησε στην γνωστή Nurvous records στις 17 Ιουλίου και σίγουρα είναι απο τις καλύτερες κυκλοφορίες του καλοκαιριού που φεύγει ....!!!!

Tube & Berger & Milan Euringer - Lovebreak (Original Mix)




Κομματάρααα από τους γερμανούς Tube & Berger και  Milan Euringer..Enjoyy..

Compuphonic feat. Marques Toliver - Sunset (DJ T. Remix)




Ακόμη μία φανταστική κυκλοφορία απο την Get physical!! O Βέλγος Compuphonic δημιουργεί ένα πολυ ωραίο μελοδικό deep house track με σούπερ φωνητικά και δυνατο bassline !! Εδώ το ακούμε σε ρεμιξ του κορυφαίου Dj T ...το κομμάτι κυκλοφόρησε στις 16 Ιουνίου του 2012

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Hunter Game - Touch Me




To duo Hunter & Game είναι ένα απο τα πιο hot στην deep house μουσική, αυτή τη στιγμή, οι δύο Ιταλοί έχουν κυκλοφορήσει παρα πολυ καλά κομμάτια κατά καιρούς τα οποία σας τα έχουμε παρουσιάσει και εδώ όπως τα "Don't feel the presence" και το πολυ ωραίο remix στο Lonely Days των Blond:ish. Eυρέως γνωστοι έγιναν με το Touch Me , το οποίο κυκλοφόρησε  τον περασμένο Νοέμβριο στην αγαπημένη μας Diynamic.

Quentin Harris @ Mikro 22.08.2012 Glyfada,Greece


Ένας απο τους σπουδαιότερους house dj's όλων των εποχών ο "μεγάλος" Αμερικάνος DJ Quentin Harris , μας επισκέφθηκε φέτος τον Αυγουστο για ακόμη μια φορά ....σας δίνουμε την δυνατότητα να ακούσετε το set του , 5 ολόκληρες ώρες, στο Mikro στην Γλυφάδα... E N J O Y !!!!!

Dosem - Replicants (Edu Imbernon & Coyu Remix)




Καθώς η ώρα πλησιάζει 3 τα ξημερώματα ας "παίξουμε" και κάτι δυνατό....tech house bomb Ισπανικής "καταγωγής" ... ο Dosem ο όποίος εμφανίστηκε το 2008 και σε λίγα μόλις χρόνια έγινε απο τους κορυφαίους παραγωγούς στην χώρα του παρουσίασε στα τέλη Φεβρουαρίου του 2012 αυτο το πολυ ωραίο track ...εμείς το αγαπήσαμε στο remix των επίσης Iσπανών Imbernon και Coyu...δυνατά για να τους ξυπνήσουμε όλους !!!!!

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Daso - La Fée Verte




Ο Daso είναι ένας απο τους σπουδαιότερους παραγωγούς της tech σκηνής ...γεννήθηκε στην Ινδία αλλα μεγάλωσε στην χώρα της tech κουλτούρας την Γερμανία ...σπουδαίες παραγωγές απο τον Daso , ξεχωρίζουμε το εκπληκτικό La Fee Verte που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2010 στην Connaisseur Recordings...κάτι μεταξύ deep και minimal, αλλά όπως και να χει εκπληκτικό !!!